2777
2789
عنوان

باهاش دوست بشم به نظرتون؟

832 بازدید | 65 پست

بچها من23سالمه2ماهی میشه طلاق گرفتم و الان6ماه تحت نظر مشاورم که دیدمو به مردای اطرافم بهتر کنه و کلا روحیم بهتر بشه چون بعد از شوهرم واقعا داغون شدم ما کلا 1سال زندگی کردیم.

الان چندوقتی که یه پسری که به طوورشدیدا اتفاقی باهاش آشناشدم واصلا قصد دوستی و اینا نداشتم چون واقعا حوصله کسی رونداشتم بهم گیرداده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب

محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@ 

بچها میدونم که اصلا فعلا قصد ازدواج نداره 24سالش و دبیر رسمی آموزش و پرورش و ظاهرا خانواده خیلی خوبی هم دارن

من چندیین دفعه بلاکش کردم و هم تند و هم محترمانه گفتم قصداشنایی ندارم

ب نظرم لازمه به مشاورت راجع به این اقا بگی و نظر ایشونو بپرسی،به این اقام باید راستشو بگید تامام

محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@