فلفل هرچی تندتر بهتر. بعد باید بذاری جلوی آفتاب خشک بشه و پودرش کنی و یک سری مراحل دیگه بعد یه مقدارم روغن بچه و یسری وسایل دیگه ام لازمه که دستورش سریه
خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخدا یه خیابون فرعی حدود پنج دقیقه تا باشگاه دارم حجابم محفوظه حتی مانتو بدون دگمه ندارم همش بلنده چندتا ماشبن وای میسن و بوق میزنن اگه تو یه کوچه خلوت باشی خب ....
اگه قانونی هم باشه برای بالای 18 سال هست. برو کلاسهای دفاع شخصی عالیه کلی نکته خوب بهت یاد میدن نه ا ...
منم یه زمانی میخواستم برم. ولی بعد پشیمون شدم گفتم یه مرد حتی اگه هیچی از دفاع شخصی و اینا هم ندونه بازم به خاطر قدرت بدنیش میتونه از پس یه زن بر بیاد.
بستگی به نوع رفتارخودت داره و پوششت....داشته باشی بدنیست.
ولی واقعا قبول کنیم خیلیا مریضن
اول مربض روانی و مرحله بعذ مریض جنسی
که حتی به بعضی خانمهای موجه و متین با حجاب کامل گیر میدن
متاسفانه
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
منم یه زمانی میخواستم برم. ولی بعد پشیمون شدمک گفتم یه مرد حتی اگه هیچی از دفاع شخصی و اینا هم ندونه ...
نه عزیزم اصلا اینطور فکر نکن دقیقا دفاع شخصی چیزهایی یادت میده که اصلا به زور و قدرت بستگی نداره خیلی عالیه من به همه توصیه میکنم دقیقا برای کسیه که قدرت بدنی ضعیفه
جریمه رو ولش من دوسال دبیرستان با خودم میبردم هیچکس بویی نبرد . بنظرم کسی نمیفهمه .یه درصد فکرکن اگ ...
عزیزم شما تو اون دوسال کسی نفهمید چون استفاده نکردی
داشتنش بد نیست ولی تو کیف بذاری هر روز این ور و اونور ببری ممکنه یکی تو کیفت ببینه
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
منم یه زمانی میخواستم برم. ولی بعد پشیمون شدمک گفتم یه مرد حتی اگه هیچی از دفاع شخصی و اینا هم ندونه ...
کی اینو میگه؟
شما تو دفاع شخصی با چند برابر نیروی خودتون حمله میکنید
من سالهاست بوکس و دفاع شخصی کار میکنم
نشده از کسی بخورم
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
فعلا از تگزاس بدتر شده بعد یه هفته جنازت پیدا میشه پلیسم که هیچ
با چاقو هم ب طرف حمله کنه اگر شانس بیاریم در اثر ناشی بودن طرفو نکشه و ادامه ماجرا ب جرم حمل سلاح سرد میگیرنش .بهترین راهش اینه از اتوبوس و مترو استفاده کنیم تاکسی هم نه
اسپری فلفل سلاح محسوب نمیشه و ایرادی نداره ندیدی تو فیلما دکتر مهندسا اسپری فلفل تو کیفشون دارن
اما بازم کماکان جرمه
اون گازاشک آوره که سلاحه