2777
2789
عنوان

زایمان

199 بازدید | 13 پست

دوستان من 4 ماهه زایمان کردم ولی لک  خونریزیم تموم نشده سونو دادم رحمم سالم بود فقط ضخامت رحمم 4 میلیمتر بود دکتر گفت بخاطر اونه خونریزی ولک بینی  داری بهم قرص دزوسپتیو ( ضدبارداری ) داده  دوماه استفاده کنم ولی میدونم شیرو کم میکنه شیرمم خوبه خداروشکر  تازه دو تا خوردم ولی دو دلمکه بخورم یا نه؟کسی خودش یا از آشناهاش مثل من بوده بنظرتون چیکار کنم؟ دکترم ترسوندنتم میگه رحمت خیلی نازک شده اگه همش دیوارش ریزش کنه  فاجعه میشه باید بستری بشی درحالیکه دکتر خودم که سزارینم کرده بود میگه این خون و لک طبیعیه حیفه شیرت خشک بشه

🥰دخترم تمومه دنیامه🥰 اصلا هر کی دختر داره پیر نمیشه🤩

عزیزم به شیرت فکر نکن.دکترا ک خودشون سزارین مبکنن خیلی میخوان همه چیزو عادی نشون بدن حتما پیش چندتا دکتر برو و با نظر اکثریت به درمان ادامه بده .حیف اینه که رحمت به مشکل بخوره وگرنه شیر حیف نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به شیرت فکر نکن.دکترا ک خودشون سزارین مبکنن خیلی میخوان همه چیزو عادی نشون بدن حتما پیش چندتا ...

انقد نگرانم نمیدونم چیکار کنم دکتر گفت یا شیردهی یا خونریزی .اگه قرص نخوری بعدا به مشکلات زیادی برمیخوری در حالیکه میگن 6 ماه اول زایمان این قرصا غدغنه.

گلم از نظر کم خونی هم چک شو من بعد مصرف قرص آهن خارجی خونریزیم کم شد و با خوردن۷ تا دونه ایکویین کا ...

قرص آهن میخوردم دوباره دکترم داد گفت حتما بخور کمخونی نگیری.

یعنی شما هم مثل من بودین؟

قرص آهن میخوردم دوباره دکترم داد گفت حتما بخور کمخونی نگیری. یعنی شما هم مثل من بودین؟

من تا ۷۲ روز خونریزی داشتم، تو این فاصله ففول میخوردم که تو خونریزیم تاثیری نداشت، یهو یادم افتاد از سقط قبلیم یه ورق قرص آهن خارجی دارم که داره تاریخ انقضاش میگذره🙈 اونا رو که شروع کردم به خوردن، حجم خونریزیم هم کمتر شد، رفتم دکتر ، سونو کرد  و گفت رحمت خیلی نازکه و واسه همین هنوز خونریزی داری، ۷ تا دونه ایکویین تجویز کرد و تمام!!

ولی شما چون شیر میدی باید تو مصرف دارو هم دقت کنی که نه سیخ بسوزه و نه کباب

من تا ۷۲ روز خونریزی داشتم، تو این فاصله ففول میخوردم که تو خونریزیم تاثیری نداشت، یهو یادم اف ...

اتفاقاً منم میگفتم چون ما دوره پریودی نداریم و شیر هم میدیم این داروهایی که شما گفتی رو بهمون نمیدن وگرنه چه کاریه قرص جلوگیری بخوریم و بعدش شیرمون کم بشه . الان دو روز خوردم کاملا پاک پاک شدم انقد راحت شدما ولی خب بچم مهمتر  از خودمه دوست ندارم طوریش بشه حاضرم همین خون و  لکو تحمل کنم ولی بچم گشنه نمونه و با شیر خودم جون بگیره ولی دکتر انقد ترسوندمت مجبور شدم بخورم الانم پرس و جو میکنم ببینم اگه خطرناک نباشه قطعش کنم

اتفاقاً منم میگفتم چون ما دوره پریودی نداریم و شیر هم میدیم این داروهایی که شما گفتی رو بهمون نمیدن ...

عزیزم فعلا روزی یکی دو لیوان نشاسته محلول در آب ( یه قاشق نشاسته) بخور، لوبیا سبز هم واسه ضخامت رحم خوبه

عزیزم فعلا روزی یکی دو لیوان نشاسته محلول در آب ( یه قاشق نشاسته) بخور، لوبیا سبز هم واسه ضخام ...

ممنون گلم . انشالله همونطور که تو بیوگرافیت نوشتی خدا بهت به زودی زود بچه سالم و صالح عطا کنه بی دردسر و راحت.

اصلا نگران نباش ما تو گروهمون خانومای هستن که بارداری خارج از رحم و حتی بارداری شیمیایی داشتن اما الان یکیشون زایمان کرده یکیشونم تازه باردار شده خیلیم همچیشون عالی و خوبه. 

نه تو تاپیک زایمان دومم نوشته بودی من تو اولیش موندم خدا نمیده چه برسه به دومی ❤❤❤

عه چه جالب  .

آره بعد 6 ماه اقدام خداروشکر باردار شدم  بیخودی انقدر نگران بودم هزار تا فکرای ناجور میکردم 15 اسفند دخترم میشه یکساله به امید خدا