2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هفته بیست و پنجم تا الان ده کیلویی کم کردم😓

این اصلا خوب نیست فامیل ما همینطور بود هفته 36 پسرش 1900 بدنیا اومد

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
عه چرا دکتر چی گفته ویار داری

دکتر میگه طبیعیه تو بارداری یکی تیروئیدش پرکار میشه یکی کم کم کار. از وزن خودم کم شده وزن جنین نرماله. خیلی هم هوس ابدوغ خیار دارم. بیشتر میوه و ماست میخورم تا غذا. تازگیها هم ویارم برگشته و بالا میارم 

شازده کوچولو:چیکار کنم هیچ وقت ترکم نکنه؟ روباه:ازهمه حرفاش اسکرین شات بگیر  
این اصلا خوب نیست فامیل ما همینطور بود هفته 36 پسرش 1900 بدنیا اومد

واای واقعا؟وزن پسرم نرماله اخه پهلو ها و صورتم اب شده ولی شکمم اندازه طبیعی بزرگ شده دکترمم میگه مشکلی نداری. یعنی برم یه دکتر دیگه؟

شازده کوچولو:چیکار کنم هیچ وقت ترکم نکنه؟ روباه:ازهمه حرفاش اسکرین شات بگیر  

اره نرماله من تا۴۰ هفته۲۳ کیلو اضافه کرده بودمبعد۲ ماه برگشتم وزن سابق

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
واای واقعا؟وزن پسرم نرماله اخه پهلو ها و صورتم اب شده ولی شکمم اندازه طبیعی بزرگ شده دکترمم میگه مشک ...

وزن نی نیت چقدره عزیزم 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
حدودن شیشصد گرم.تکوناشم ماشالا خوبه لگداشم محکمه صدا قلبشم خوب بود

نی نی فامیل ماهم مشکلی نداشت جون خودش لاغر میشد بچه هم وزننگرفت