2777
2789
عنوان

خانومای که بچه ۲ ساله دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 25 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرت که دو سالشه چی بلده؟

از نظر بازی منظورته شوت کردن خونه سازی شرمنده گوشی موبایل بازی میاره میکنه بادبادک رو موتور شارژیش بشینه رانندگی کنه

یادت باشه ..... یادت باشه.... یادم هست ..یادم هست شهید سیاه کالی❤❤❤❤
از نظر بازی منظورته شوت کردن خونه سازی شرمنده گوشی موبایل بازی میاره میکنه بادبادک رو موتور شارژیش ب ...

منظورم مثلا اعداد و اینجور آموزش هاس

لطفا براي سلامتي و عاقبت به خيري بچه هام دعا كنيد🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خب هر چی بگیم متوجه میشه وتا سه شمارشو بلده واینکه بگیم چند تا دوست داری میگه ده تا بعد میگه نه هزارتاو از داداش تقلید میکنه

یادت باشه ..... یادت باشه.... یادم هست ..یادم هست شهید سیاه کالی❤❤❤❤
من بچه هام پشت همن خیلی وقت میزارم براشون اما همش فکر میکنم مادر خوبی نیستم دارم کم کاری میکنم

سلام عزیزم خوبید،کوچولوهاتون خوبن؟

اینجاخواندم ک بچه پشت سر هم دارید جسارتا میخواستم سوال کنم ک بچه پشت سرهم داشتن سخت نیست

خودتون خواستید یانه؟؟؟

جنسیتشون چیه؟؟؟

سلام عزیزم خوبید،کوچولوهاتون خوبن؟ اینجاخواندم ک بچه پشت سر هم دارید جسارتا میخواستم سوال کنم ک بچه ...

سلام

خیلی سخته خیلی

نه خودم نخواستم

یکی دختر یکی پسر

سلام خیلی سخته خیلی نه خودم نخواستم یکی دختر یکی پسر

من سنم یجوری ک اگر بخوام بچه داربشم حتما باید سریع اقدام کنم

اطرافیانمون بچه پشت سرهم دارن ولی خیلی هاهستن ک کمکشون بدن

یاحتی دوقلو ولی من واقعادست تنهام

خداکنه بتونم یه روزی ازپسش بربیام

خیلی ممنون از راهنماییتون

ان شاالله عروس ودامادی دختر وپسر گلت🙏🏻😍

من سنم یجوری ک اگر بخوام بچه داربشم حتما باید سریع اقدام کنم اطرافیانمون بچه پشت سرهم دارن ولی خیلی ...

مرسی عزیزم

خدا کمکت کنه