2777
2789
عنوان

کمکم کنید

146 بازدید | 15 پست

شوهرم اصلا نمیشینه باهام حرف بزنه بد اخلاقه امروز خواستم باهاش حرف بزنم گوش نکرد خواستم برم خونه مامانم میخواست منو بزنه خوانوادش جلوشو گرفتن کلی فحش بهم داد بعد پرتم کرد از خونه بیرون الان نفسم بالا نمیاد بیمارستان بودم.نمیدونم ادامه زندگی با این ادم درسته یا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر زیاد شده از خونه انداختن بیرون

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

عزیزم اول بگرد دنبال دلیل. وایه هرچیزی باهاش بحث نکن. وقتهایی که ارومه بشین پیشش آروم آروم حرف بزن باهاش. وقتهایی هم که عصبانیه اصلا باهاش بحث نکن اگه قبول کنه حتما برید پیش یه مشاور. 

کارش چیه ؟ شاید کارش پر از تنش و استرسه. دلیل زیاد داره .اما خوب حق هم نداره این جوری رفتار کنه

شما الان کجایی؟ فهمیده بیمارستان بودی؟ 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
میترسم برم مشاوره بهم بگم روانی اخه تو شهر ما میگن روان شناس و مشاوره برای روانی هاس

یعنی بخاطر حرف مردم حاظری هر روز تحقیر بشی؟ خوب عزیز من همین افکار رو دارین که زندگیتون زهر میشه. مردم همه چیز میگن. حتی اگه براشون دولا راست بشین 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
قصد دارم دیگ نرم خونه میخوام برم طلاق بگیرم😔

ولی پیشه مشاور هم قبلش برو

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
عزیزم اول بگرد دنبال دلیل. وایه هرچیزی باهاش بحث نکن. وقتهایی که ارومه بشین پیشش آروم آروم حرف بزن ب ...

تو کفش فروشی کار میکنه.نه نمیدونه بیمارستان بودم ولی واقعا الان نفس ندارم

تو کفش فروشی کار میکنه.نه نمیدونه بیمارستان بودم ولی واقعا الان نفس ندارم

بهتره به خانواده ات بگی تا بهش خبر بدن