هلو۷۴ مدیر عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 629 عنوان خانوما اگه بی اجازه شوهرم برم قهر حق شکایت داره؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 155 پست درادامه تاپیک قبلیم سوال پرسیدم،اگه الان ادب نشه دیگه نمیشه چون جلومادرمم زد منو ،خونوادم بی بخارن نمیخوام برم اونجا میخوام یجایی برم ک نتونه چن روزی پیدام کنه مثلاخونه عموهام 1398/04/11 | 12:50 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختررویایی_ها عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 9926 باورمیکنی واقعا دوسم نداره اگه داشت که وضعیتم این نبود خوب دوست نداره چرامیخوای برگردی؟حتمادوست داره که فعلانرفته تقاضای طلاق بده دیگه من شوهرم بهم گفت اگه دوست نداشتم باهات زندگی نمیکردم وطلاقت میدادم حیف که دوست دارم😕توهم دوست داره که طلاقت نداده پس تلاشتوکن توهم دنبالش نری خودش میاد باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂خدایا جوانمرد کیه 😯چرا ازهمه جاباخبره😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیمکاش اینستاگرام نابودبشه ترامپ اخراج بشه مرگ بر آمریکا و اسرائیل و انگلیس داعش حیوونه درنده چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبا😂😂😂😂😆😅👹👺👺👺👹👻💀👀👾👽اینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیارید مچ دست میگیرید انشاالله یکی مچتونوبگیره😏😏انتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم 😬اونها😂😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂😂😂
قرمزیواش عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 13375 محاله چون همسرم خیلی خیلی مغروره، واسم مهم نیستم من اصلا صبرکن فقط صبررر...من خودمم 40روزه صبرکردم دارم کم میارم ولی سعی میکنم بازم مقاومت کنم تاخداهست ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱🤍
هلو۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 629 مردی ک لفظ طلاق رو بزبون بیاره باید طلاقش درست بشه درسته؟
دختررویایی_ها عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 9926 مردی ک لفظ طلاق رو بزبون بیاره باید طلاقش درست بشه درسته؟ مراهمشون زر. زیادمیزنن باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂خدایا جوانمرد کیه 😯چرا ازهمه جاباخبره😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیمکاش اینستاگرام نابودبشه ترامپ اخراج بشه مرگ بر آمریکا و اسرائیل و انگلیس داعش حیوونه درنده چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبا😂😂😂😂😆😅👹👺👺👺👹👻💀👀👾👽اینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیارید مچ دست میگیرید انشاالله یکی مچتونوبگیره😏😏انتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم 😬اونها😂😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂😂😂
سوفیایی عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 12814 صبرکن فقط صبررر...من خودمم 40روزه صبرکردم دارم کم میارم ولی سعی میکنم بازم مقاومت کنم گفتنش راحته بخدا، خیلی نامرده خیلی خیلی، مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
قرمزیواش عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 13375 خوب دوست نداره چرامیخوای برگردی؟ حتمادوست داره که فعلانرفته تقاضای طلاق بده دیگه من شوهرم بهم گفت ا ... دقیقا حرف شوهرم که میگه کاش دلمو بهت نمیباختم😂میگه کاش بدنیانمیومدم کاش 21سال جلو چشام نبودی😆میگم این همه غرورتو شکستم و کوچیکت کردم چی ازجونم میخای اخه بیاطلاق بده راحتم کن😢ولی نمیادمیگه نمیتونم تاخداهست ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱🤍
سوفیایی عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 12814 خوب دوست نداره چرامیخوای برگردی؟ حتمادوست داره که فعلانرفته تقاضای طلاق بده دیگه من شوهرم بهم گفت ا ... همش به خودم میگم که چرا شمارمو از بلاکی درآورده دلیلش چی بوده مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
قرمزیواش عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 13375 گفتنش راحته بخدا، خیلی نامرده خیلی خیلی، راحت نیس برامنی ک 40روزه ازخونه زندگیم دورم...پس درکت میکنم میدونم چ زجری میکشی ولی فقط صبرچاره کارته...همینجوری نمیمونی ک بخاطرابروشم ک شده ی حرکتی میزنه فقط منتظرباش تاخداهست ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱🤍
قرمزیواش عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 13375 مردی ک لفظ طلاق رو بزبون بیاره باید طلاقش درست بشه درسته؟ من ک دم به دیقه میگم دیگ قبح طلاقم ریختم😶ولی قبول نمیکنه...اگرم گف طلاق بگو برم مهریمو بده براحتی طلاقم بده😊 تاخداهست ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱🤍
سوفیایی عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 12814 راحت نیس برامنی ک 40روزه ازخونه زندگیم دورم...پس درکت میکنم میدونم چ زجری میکشی ولی فقط صبرچاره کارت ... باورمیکنی به خودم میگم حتما دلش تنگ شده که شمارمو از بلاکی درآورده، بعدشم میگم اگه دلتنگت شده چرا جوابتو ندادش آخه مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
هلو۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 629 مراهمشون زر. زیادمیزنن میگفت ازاین خونه بری بیرون دیگه پشت سرتو نگاه نکن ،منم بی تفاوت درد بازکردم برم پرید یکم دیگه زد گفت برو ،مادرشم جلو دربود میدونست نمیزاره برم میگفت برو
قرمزیواش عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 13375 باورمیکنی به خودم میگم حتما دلش تنگ شده که شمارمو از بلاکی درآورده، بعدشم میگم اگه دلتنگت شده چرا جو ... غرورش تااینجا اجازه داده صبرکنی جواب بقیه سوالاتم میگیری...گرچه میدونم خیلی سخته ولی سعی کن خودتوسرگرم کنی وگرن دیوونه میشی... تاخداهست ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱🤍
سوفیایی عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 12814 غرورش تااینجا اجازه داده صبرکنی جواب بقیه سوالاتم میگیری...گرچه میدونم خیلی سخته ولی سعی کن خودتوسرگ ... تو میگی دوسم داره؟ مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
قرمزیواش عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 13375 تو میگی دوسم داره؟ اره عزیزم وگرن خب میرف طلاقت بده این سه هفته ی حرکتی میزد... تاخداهست ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱🤍
سوفیایی عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 12814 اره عزیزم وگرن خب میرف طلاقت بده این سه هفته ی حرکتی میزد... امیدوارم عزیزم مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!