سلام به همه , الان فصل آزمون های استخدامیییییی و خیلی ارگان ها ان شاءالله شهریور آزمون دارند, دخترا کسی پایه هست باهم گروه تشکیل بدیم و برای آزمون درس بخونیم ؟ گروهی خوندن خیلییییییییی بهتره و اینجوری میتونیم خودمون رو ملزم به درس خوندن کنیم
❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
من ک فعلا دانشجو ام.. برا اینده میپرسم.. منابع چی هست؟
عمومی از دبیرستان و اختصاصی ها هم از منابع ارشد رشته خودتون عزیزم
❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم
چ ازموناییی؟ من حقوق خوندم دلم میخاد سرکار برم ازمون وکالت ک خیلی سخته جای دیگه ام هست ...
الان بانک مهر اقتصاد گذاشته و احتمال زیاد هم شهریور مرداد ازمون دستگاه های اجرایی بزارن....
چقدرررر عااااااااالییییییییی , الان در حال حاضر یه بانک نهر اقتصاد و احتمالا شهریور دستگاه های اجراییی باشه..
البته برای خوندن ازمون ها زیاد نباید ببینیم چه ازمون هایی هست چون اکثرا پشت هم و غافلگیر کننده میزارن اماده باشیم خیلی بهترههه
الان بانک مهر اقتصاد گذاشته و احتمال زیاد هم شهریور مرداد ازمون دستگاه های اجرایی بزارن....
پس چرا من سرچ میکنم اخرین امتحانی که بانک مهر گذاشته سال 95 بوده؟میشه آگهی استخدامش رو بزاری من میخوام شرکت کنم
هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سببساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختیها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانهاش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزهاش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا بهسوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست