2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس البته احتیاط شرط عقله منم خیلی چیزا نمیخوردم ک ب فلان روز میوفتمو این حرفا اخرشم افتادم🙁دکترواستراحت مطلق داده وضعیتم خیلی خوب بود

نی نی من خدا تو رو برامون حفظ کنه😍
جگر زعفرون هویچ زیاد نخور اناناس خیلی کم

سلام عزیزم مرسی که اومدی راهنماییم کنی

الان دارم سعی میکنم لبنیات زیاد بخورم راستیتش الان چهار روزه فهمیدم باردارم هنوز سونو نرفتم

این لبنیات داره اذیتم میکنه تو دستشویی رفتن چی بخورم؟؟

سلام عزیزم مرسی که اومدی راهنماییم کنی الان دارم سعی میکنم لبنیات زیاد بخورم راستیتش الان چهار روزه ...

وظیفس خوشخال میشم کمکی کنم.. لبینیات ک خیلی خوبه ولی مراقب باش در حد تعادل باشه مثلا ماست میخوری همراش خرما بخور یا پنیر میخوری همراش گردو بخور یکم... بعد هرروز صبح شیر گرم کن بخور خوبه برات در طول روز میوه فراموش نشه پرتقال موز و سیب میوه های فصل... تو سبزی خوردنم زیاده روی نکن گرمی هست دیگه سعی کن در طول روز چندتا مغز بادوم بخوری واسه رشد مغز جنین خوبه اگه کسیو داری بگو برات هرروز ابمیوه طبیعی بگیرن... کنسرت هم بخور اما زباد نه 

یعنی خودت خوردی تو سه ماهه اول ولی کم چیزی نشد؟

من اینارو اصلا نخوردم اما دکترم میگفت در حد کم اشگال نداره نخوری بهتره مثلا هرروز مربا هویچ میخوردم حواسم نبود اما خوب 

وظیفس خوشخال میشم کمکی کنم.. لبینیات ک خیلی خوبه ولی مراقب باش در حد تعادل باشه مثلا ماست میخوری همر ...

الان برنامه غذاییم اینجوریه صبحا تخم مرغ یا نون پنیر گردو میخورم با اب جوش و خرما

ناهار بیشتر مرغ و گوشت با برنج میخورم با ماست یا با سالاد میان وعده مغز باردوم مویز گردو بادوم هندی خام چه دو ساعت بعدم میوه الان این خوبه؟