2777
2789

اگه مشکل خاصی نداری و از غذاهای خاصی بدت نمیاد همه چیز در حد تعادل بخور ولی جگر و زعفرون و سیاه دانه و چیپس و پفک و سوسیس کالباس تا حد امکان نخور البته خودم یه بار هوس کردم نشستم چیپس سرکه ای با ماست موسیر خوردم😂😂😂 لبنیات حتما پاستوریزه بخور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شنیدم پنیر نرم مثل فتا خوب نیست اونم پاستوریزش مشکل نداره؟

نه عزیزم میگن پاستوریزه بخورید مشکلی نداره 

من ویار شدید داشتم تا دو هفته پیش شام و ناهارم نون پنیر بود فقط چیزی جز اینا نمیخوردم 

لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 
نه عزیزم میگن پاستوریزه بخورید مشکلی نداره  من ویار شدید داشتم تا دو هفته پیش شام و ناهارم نون ...

والا من الان گشنه ام نیستم فک میکنم باید بخورم بچه محکم شه!! دلم میخواد این سه ماه زود بگذره بچم سفت شه  

والا من الان گشنه ام نیستم فک میکنم باید بخورم بچه محکم شه!! دلم میخواد این سه ماه زود بگذره بچم سفت ...

تا میتونی بخور تا بچت بد غذا نشه من ویار داشتم نمیتونستم اما شما که خداروشکر میتونی به قول مادرم به هیچی رحم نکن 

اگر میخوای بچه سفت باشه تو سه ماه اول رابطه سعی کن نداشته باشی شنیدم خطر داره منم سه ماه اول نداشتم الان خیلی کم شروع کردیم 

لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 

موز بخور بچه رو قوی میکنه   ولی در ماه های اخر بارداریت موز کم بخور زردی میاره

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
والا من الان گشنه ام نیستم فک میکنم باید بخورم بچه محکم شه!! دلم میخواد این سه ماه زود بگذره بچم سفت ...

ب خوردنت ک محکم نمیشه😑

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
حتما فقط من الان ببخشید دستشویی رفتنم خیلی سخته موزو لبنیاتم میخورم دیگه هیچی چیکار کنم

موز باعث یبوست میشه   روده ها رو جمع میکنه و باعث یبوست میشه     گاهی انجیر بخور  انجیر روده ها رو شل میکنه      و خیار کاهو اینا باعث میشن تعادل حفظ بشه

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐