آرمینه_71 مدیر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 205 عنوان تو سه ماهه اول بارداری چی بخوریم چی نخوریم!!! | مشاهده متن کامل بحث + 3797 بازدید | 29 پست بچه ها سلام من هرچی میخوام بخورم میترسم بیاید از تجربه هاتون بگید یکم 1398/04/11 | 09:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرمینه_71 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 205 من اینارو اصلا نخوردم اما دکترم میگفت در حد کم اشگال نداره نخوری بهتره مثلا هرروز مربا هویچ میخوردم ... منم اصلا نمیخورم اینجوری بهتره
fafajoooon26 عضویت: 1398/02/18 تعداد پست: 1241 اگه مشکل خاصی نداری و از غذاهای خاصی بدت نمیاد همه چیز در حد تعادل بخور ولی جگر و زعفرون و سیاه دانه و چیپس و پفک و سوسیس کالباس تا حد امکان نخور البته خودم یه بار هوس کردم نشستم چیپس سرکه ای با ماست موسیر خوردم😂😂😂 لبنیات حتما پاستوریزه بخور
fafajoooon26 عضویت: 1398/02/18 تعداد پست: 1241 بعد حتما هر روز اجیل بخور پروتئین خوب بخور مایعات هم زیاد بخور کافئین هم تو ۳ ماه اول نخوری بهتره
nini_moon عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 3472 من شنیدم پنیر نرم مثل فتا خوب نیست اونم پاستوریزش مشکل نداره؟ نه عزیزم میگن پاستوریزه بخورید مشکلی نداره من ویار شدید داشتم تا دو هفته پیش شام و ناهارم نون پنیر بود فقط چیزی جز اینا نمیخوردم لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم
آرمینه_71 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 205 اگه مشکل خاصی نداری و از غذاهای خاصی بدت نمیاد همه چیز در حد تعادل بخور ولی جگر و زعفرون و سیاه دانه ... باشه عزیزم مرسی از راهنماییت
آرمینه_71 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 205 نه عزیزم میگن پاستوریزه بخورید مشکلی نداره من ویار شدید داشتم تا دو هفته پیش شام و ناهارم نون ... والا من الان گشنه ام نیستم فک میکنم باید بخورم بچه محکم شه!! دلم میخواد این سه ماه زود بگذره بچم سفت شه
آرمینه_71 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 205 بعد حتما هر روز اجیل بخور پروتئین خوب بخور مایعات هم زیاد بخور کافئین هم تو ۳ ماه اول نخوری بهتره برای اینکه گرمی نباشه زیاد کنار اجیل چی بخورم
nini_moon عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 3472 والا من الان گشنه ام نیستم فک میکنم باید بخورم بچه محکم شه!! دلم میخواد این سه ماه زود بگذره بچم سفت ... تا میتونی بخور تا بچت بد غذا نشه من ویار داشتم نمیتونستم اما شما که خداروشکر میتونی به قول مادرم به هیچی رحم نکن اگر میخوای بچه سفت باشه تو سه ماه اول رابطه سعی کن نداشته باشی شنیدم خطر داره منم سه ماه اول نداشتم الان خیلی کم شروع کردیم لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم
fafajoooon26 عضویت: 1398/02/18 تعداد پست: 1241 برای اینکه گرمی نباشه زیاد کنار اجیل چی بخورم همون لبنیات که میخوری سردیه خوبه، شربت آبلیمو، عدسی و ...
آیشین۲۲۲ عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 11116 موز بخور بچه رو قوی میکنه ولی در ماه های اخر بارداریت موز کم بخور زردی میاره 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
miss_ati عضویت: 1396/03/21 تعداد پست: 13293 والا من الان گشنه ام نیستم فک میکنم باید بخورم بچه محکم شه!! دلم میخواد این سه ماه زود بگذره بچم سفت ... ب خوردنت ک محکم نمیشه😑 خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
آرمینه_71 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 205 موز بخور بچه رو قوی میکنه ولی در ماه های اخر بارداریت موز کم بخور زردی میاره حتما فقط من الان ببخشید دستشویی رفتنم خیلی سخته موزو لبنیاتم میخورم دیگه هیچیچیکار کنم
آیشین۲۲۲ عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 11116 حتما فقط من الان ببخشید دستشویی رفتنم خیلی سخته موزو لبنیاتم میخورم دیگه هیچی چیکار کنم موز باعث یبوست میشه روده ها رو جمع میکنه و باعث یبوست میشه گاهی انجیر بخور انجیر روده ها رو شل میکنه و خیار کاهو اینا باعث میشن تعادل حفظ بشه 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
خانم1202 عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 6193 الان برنامه غذاییم اینجوریه صبحا تخم مرغ یا نون پنیر گردو میخورم با اب جوش و خرما ناهار بیشتر مرغ و ... اره خیلیم خوب.. شیر رو هم اضافه کن نی نی من خدا تو رو برامون حفظ کنه😍