2777
2789

سلام عزیزان.

میخوام برای همسرم تولد بگیرم. خوراکی ها کیک و فینگر فود و تنقلات و ژله و میوه ست. 

۱- برای میوه ایده ی خاصی ندارم. خواستم سالاد میوه تو شات های پلاستیکی درست کنم ولی گفتم شاید یکی از سس میوه (آب پرتقال + آب لیمو + شکر )خوشش نیاد. همینطورم نمیخوام همینجوری معمولی بچینم اون وسط . در مورد سیخ میوه هم فکر کردم راهکاری به ذهنم نرسید برای جلوگیری از هوا کشیدن و زرد شدن میوه ها بعد از برش‌. آبلیمو هم بزنم یکم ترش میشه و بازم میگم نکنه یکی بدش بیاد!

۲- برای چسبوندن بادکنک ها به سقف بجز هلیوم و بقیه ی گاز ها چه راهکاری دارین؟ چسب هم منتفیه بخاطر از بین رفتن رنگ سقف.

مادر هستم و 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو سالاد میوه ابلیمو نمیزنم میوه ها رو برش میزنم(خیار نباشه)،روش عسل و گردوی خورد شده میریزم عا ...

برش منظورم برشهای مثلثی کوچیکه

یا بریز تو شات یا تو یه ظرف سالادیه بزرگ

طالبی بگیر توشو خالی کن و مایع ژله رو بریز توشو بعد سفت شدن برشش بزن،یاطالبیو نصف کن و گیلاسو رو سیخ بزار و روش بزار خوب میشه

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

من تو سالاد میوه ابلیمو نمیزنم میوه ها رو برش میزنم(خیار نباشه)،روش عسل و گردوی خورد شده میریزم عا ...

عسل با میوه های ترش مزه بد نمیشه؟ من خودم همین سس‌که گفتمو دوست دارم . حتتتتی روی موز😂 ولی اینی که گفتینو تست نکردم تا حالا .مرسی.

مادر هستم و 
طالبی بگیر توشو خالی کن و مایع ژله رو بریز توشو بعد سفت شدن برشش بزن،یاطالبیو نصف کن و گیلاسو رو سیخ ...

اینکارو برای تولد دخترم کردم خیلی خوشگل بود. ولی نمیخوام تکراری باشه. 

مادر هستم و 
رو سيخ ميوه ميتوني دونه دونه سلفون بكشي سياه نشن

آره اینم خوبه. الان به ذهنم رسید همرو بچینم روشونو سلفون بکشم بذارم روی میز تا زمان سرو‌ . فکر نکنم بد بشه. ممنون❤

مادر هستم و 
آره اینم خوبه. الان به ذهنم رسید همرو بچینم روشونو سلفون بکشم بذارم روی میز تا زمان سرو‌ . فکر نکنم ...

من انجام دادم تو يخچالم گذاشتم تازه موند عزيزم.

سالاداي رنگي هم ميتوني درست كني كنار فينگر فودات.

عسل با میوه های ترش مزه بد نمیشه؟ من خودم همین سس‌که گفتمو دوست دارم . حتتتتی روی موز😂 ولی اینی که ...

اصلا بد نمیشه

کیوی و موز و کیلاس و انگوربدون هسته ،سیب 

هلو و زرد الو هم میتونی بزنی 

هرکی خورده دوست داشته

مقدار عسلش رو یه میل خودت تنظیم کن

من متوسط شیرینی دوست دارم

اصلا بد نمیشه کیوی و موز و کیلاس و انگوربدون هسته ،سیب  هلو و زرد الو هم میتونی بزنی  ه ...

خیلی ممنون❤❤❤ امتحانی درستش میکنم قلقش بیاد دستم . نشنیده بودم تا حالا.❤

مادر هستم و