2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم یه دختر ۱۲ ساله دارم..فقط به خاطر تنهاییه دخترم الان باردارم.فقط خدا میدونه چقدر هر سه مون خ ...

خدا برات نگهشون داره گلم....نمیدونم من همش حس میکنم بچه دوم خیلی سخته

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟
خدا برات نگهشون داره گلم....نمیدونم من همش حس میکنم بچه دوم خیلی سخته

ممنون عزیزم. برای من که بعد ۱۲ سال باردارشدم بله سخته واقعا ولی به خاطر آینده دخترم از خدا خواستم این هدیه رو نصیبمون کنه

ممنون عزیزم. برای من که بعد ۱۲ سال باردارشدم بله سخته واقعا ولی به خاطر آینده دخترم از خدا خواستم ای ...

کارخوبی کردی اگه دلتون خیلی میخواست بسلامتی بدنیا بیاریش

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟

من کلا از خونه های شلوغ خوشم میاد پسرم ب دنیا اومد زندگیمون شیرین شد خونه دار شدیم ناخاسته باردار شدم گفتم بندازم ولی خدا نخاست ب طور معجزه اسایی بچم موند الان خیلی خوشحالم انشالله دو هفته دیگه ب دنیا میاد.هم پسرم داداش دار میشه  و دیگه تنها نیست هم من سختی های اول بچه داری و یهو میکشم بعدش دیگه لازم تیست بعد ده سال تکرار کنم هم خانوادمون چهارنفری میشه