2777
2789
عنوان

لبخندان باشیم

67 بازدید | 14 پست

سلام  خانومای  عزیز

بیاین  به  جای   غم  و غصه   و درد ـ.از  هر چیز کوچیکی   که    خوشحالمون  میکنه  بگیم  و  مسببی  بشیم  برای  حال  خوب  همدیگه..

پیشاپیش  از  نقطه  نظراتتون  قدردانی  میکنم🎀🎀

برای مثال  وقتی  پیشرفت  عزیزانمو  میبینم  قندتو دلم  آب  میشه،وقتی  پدر رمادرمو  خوشحال  میبینم  منم  خوشحال  میشم..وقتی کسی یه  درخواستی  داره  و بقیه  ردش  میکنن بانگاه  مهربانانه  در اندازه  توانم  بهش  کمڪ  میکنم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خنده پدر مادرمون😍

اون لحظه ک از خدا یه چیزی میخوای زود بهت میده😍

حسو حال بعد از صحبت کردن با خدا😍

همینکه هر روز صبح ادم بیدار میشه و نفس میکشه😍

وقتی از بیرون میای و باد خنک کولر بهت میخوره😍

لمس دست لطیف بچه ها😍

اینارو گفتم ک با خوندنش لبخند بیاد رو لبتون.

مرسی استارتر بخاطر تاپیک خوبت❤❤❤❤❤❤

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎

اسی با اجازه چون درمورد لبخند بود تایپکت علاوه بر اینکه اینجا میگین و میخندین بیاین تاپک اخرم.پر از عکس لبخند کاربراسو ببینید و انرژی بگیرین و خودتونم لبخندتونو به اشتراک بزارین

یادش بخیر اولین بار که خندیدی دلم رفت گفتم زیباتر از این خنده نیست.یادش بخیر چقدر دعوا کردیم چقدر خندیدیم.چقدر مهربدن بودی چقدر بد شدی؟؟چقر اهمیت دادم بهت چقدر بی اهمیت شدم.چقدر گریه کردم چقدر خندیدی...ولی داستان اینطور نمیمونه قراره که باهم باشیم دوسم داشته باشی دیگه نزاری گریه کنم هوامو داشته باشی..خدایا بابت تمام اتفاقی خوبی که افتاده و قراره بیفته شکرت⭐یه صلوات برام میفرستی مهربون؟؟

وقتی  آدما رو باهراندازه  بدیشون  میبخشم  احساس  ارامس  وسبکی  میکنم، باخودم میگم ای خدای  قشنگم  خودت  قلبمو  از  مهربونی،آرامش،از خودگذشتگی   پر  کن..

تا بتونم  زمینو  جای  خوبی  واسه  بندهات  کنم

من چندتا جوجه رنگی دارم.اینا حالمو خیلی خوب میکنن.بهم انرژی میدن.🐥🐥🐥🐥 😅😅😅

منم وقتی اولین مرغم ک از وقتی جوجه بود خودم بزرگش کرده بودم تخم گذاشت ذوق مرگ شدم بابام اوند تو بالکن سری به نشونه تاسف تکون داد و زیر لبی گفت مرد گنده خاک توسرش کنن و رفت

منم ی پسرم با ۱۰۰۰ تا سوال و درد و دل ک نیاز دارم به خواهرم بگم اما خواهری ندارم . تو این سایتم واسه اینکه درد و دل کنم و کمک‌کنم و تو حرفه خودم یعنی بیزینس و یا تو روانشناسی کمک کنم . اینجام ک داستان های طنز و بخونم شاید حالم بهتر شه . من توی تایپیک های زنونه نمیرم ، توی عکس بازی هاتون نمیرم ، به ذات مرد وقیح وامثالهم تف میندازم . منم داداشتونم ،پس توهین نکنید بابت حضورم . و اینم بگم ک سنم کمتر از خیلیاس اما سن عقلیم بخاطر نحوه بزرگ شدنم ۳۱ ساله پس ازم سن نپرسید لطفا ک چن سالمه چون هرجا گفتم بعدش تهمت دروغ و عقده و  ... بهم بستن پس از گفتن سن معذورم و فکر کنید دارید با ی مرد ۳۱ ساله حرف میزنید

وقتیم کسی میمیره اگ ادم خوبی بوده باشه خوشحال میشم میگم خوش به حالش پایان مردانه و قهرمانانه ای داشت . چون ۴سال پیش سر فوت پدربزرگم ناراحت نبودم بابام تا ۶ ماه باهام قهر بود

منم ی پسرم با ۱۰۰۰ تا سوال و درد و دل ک نیاز دارم به خواهرم بگم اما خواهری ندارم . تو این سایتم واسه اینکه درد و دل کنم و کمک‌کنم و تو حرفه خودم یعنی بیزینس و یا تو روانشناسی کمک کنم . اینجام ک داستان های طنز و بخونم شاید حالم بهتر شه . من توی تایپیک های زنونه نمیرم ، توی عکس بازی هاتون نمیرم ، به ذات مرد وقیح وامثالهم تف میندازم . منم داداشتونم ،پس توهین نکنید بابت حضورم . و اینم بگم ک سنم کمتر از خیلیاس اما سن عقلیم بخاطر نحوه بزرگ شدنم ۳۱ ساله پس ازم سن نپرسید لطفا ک چن سالمه چون هرجا گفتم بعدش تهمت دروغ و عقده و  ... بهم بستن پس از گفتن سن معذورم و فکر کنید دارید با ی مرد ۳۱ ساله حرف میزنید
منم وقتی اولین مرغم ک از وقتی جوجه بود خودم بزرگش کرده بودم تخم گذاشت ذوق مرگ شدم بابام اوند تو بالک ...

😂😂😂😂😂😂😂 من این تجربه رو درمورد غاز دارم.وقتی ۱۰ سالم بود و غازم تخم گذاشت از خوشحالی تو ابرا بودم.