2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمنم سه سال و نيمه اس فقط نصف شب يا اول صبح مياد بين ما ميخوابه 😕😕😕هرچقدرم ميكم بيدلرميشي اب بخور بخواب توي تختت نيا پيش ما بازم كار خودشو ميكنه

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد

والا من دخترم 8 سالشه 10 با کلی اصرار وخواهش. وتمنا راضی میشه جدا بخوابه تو اتاقش. اونم باید من یا پدرش بریم تو اتاقشوکتاب براش بخونیمو دستشو بگیریم و هزار تا طرفند دیگه تابخوابه ,دو و نیم سه نصفه شب بالشت به دست میاد تو اتاق خوابمون پیش منو باباش

پسرم 3 سالشه خودش میره دستشویی مسواکشم میاره براش میزنم ومیره سر جاش دراز میکشه ومیخوابه والا گاهی شبا نیمه شب خودش پا میشه میره دستشویی از صداش منم بیدار میشم دوباره بدون دردسر برمیگرده تو تختش وتا صبح هم سر جاش هست

من بچم دو سال و نیمشه دقیقا 

از یکماه پیش تقریبا جداش کردم ولی پارسال که اسباب کشی کردیم وسایلاشو تو اتاق خودش چیدم و شبا خوابوندمش تو تخت و اتاق خودش یجورایی به تختش از پارسال خیلی خوب عادت کرد و اینکه اتاق خودمون دکوری بود و ما رختخواب مینداختیم تو اتاق فسقلی ... تا اینکه امسال دیدم دیگه تو تختش میخواد نخوابه و هی میاد رو رختخواب ما ... دیگه شل نیومدم و رفتیم رو تختمون خوابیدیم ... ولی اوایل باید تو پذیرایی رو پاهام میخوابوندمش بعد میزاشتم سر جاش تا صبحم چند بار میزد زیر گریه میرفتم و میومدم هی میخوابوندمش دوباره ... 

الان امشب گفتم بریم لالا؟ گفت اوهوم 

گفتم تو اتاق خودت؟ گفت نه اتاق مامان بابا 

بعد دوباره خودش گفت نه اتاق خودم تخت خودم و بردمش براش قصه گفتم تا خوابید 

اینم بگم که وقتایی که خوابش سطحی میشه مثلا فردا هشت صبح دیگه باید برم پیشش بخوابم یا اون بیاد پیشم 

چاره ای نیست باید مدارا کنیم تا عادت کنن

والا من دخترم 8 سالشه 10 با کلی اصرار وخواهش. وتمنا راضی میشه جدا بخوابه تو اتاقش. اونم باید من یا پ ...

چقدر پسرتون خوبه یعنی میخاید بگید برای هر بچه متفاوته