2777
2789

عه امروز،طبیب شبکه سه صبح داشت دربارش میگفت یه دکتر روانشناس بود خیلی قشنگ راهنمایی کرد اگه دانلودش کنی،خیلی،خوبه

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختردایی من داره ..حالت نفس تنگی شدید میگیرتش ..در حالی که نفس میکشه احساس خفگی بهش دست میده

من قلبم به شدت درد میگیره..کافیه یچیز ذهنمو مشغول کنه استرس میگیرم و قلبم درد میگیره

من دارم خیلی احساس بدیه بی قراری شدید احساس سنگینی قفسه سینه تپش قلب و... هر زمانی ممکنه 

اره واقعا خیلی بده من خیلی میترسم با اینکه میدونم چیه ولی بازم میترسم یهو سکته کنم

من قلبم به شدت درد میگیره..کافیه یچیز ذهنمو مشغول کنه استرس میگیرم و قلبم درد میگیره

بله ..دختردایی منم از زمان فوت پدرش این حالتو پیدا کرده ..به محض اضطراب اینجوری میشه ...الان دوساله تراپی و روانشناس میره خیلی بهتر شده ...این موضوع روانی هست نه جسمی 

چطور خوب شدید علایمتون چی بود

منم تنگی نفس داشتم و تپش قلب و عرق سرد و درنهایت حالت تهوع 

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل