ناراحت نشینا تجربه داراش اونا که اومدن قزوین ما ویه چی تجربه کردن الان میان میگن قزوین 😕میری مراقب خودت باش 😕
...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم
...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم
عزیزم چرا اینطوری میگی شعور و شخصیت قزوینیا رو زیر سوال میبری هیچ مسافری تو قزوین هیچ چیزی رو تجربه ...
نه من زیر سوال نمیبرم اتفاقا ناراحت میشم یه عده مثلا خانم میان همچین بی ادبی میکنن خودم اهل قزوین هستم خانومی
من سعد السلطنه و حمام قجر و چهل ستونشو رفتم هر سه تاشونم نزدیک همه دو سه دقیقه فاصله هست بینشون
"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
شعور وشخصیت یه جمعیت چند صد هزار نفری با این حرفا زیر سوال نمیره