2777
2789
عنوان

همسر کینه ای

148 بازدید | 5 پست

همسرم خیلی کینه ای هست، تو عقد که بودیم یه باردعوامون شد کشید به خانواده‌ها، پدرمم خیلی شاکی شده بود خیلی باهاش تند صحبت کرد، بالاخره آون شب مشکل حل شد همسرم گفت شانس آوردی پدر زندگیت نجات داد، بعد که نزدیک عروسی شد شروع کرد بابات اینو گفت بابات اونو گفت، این گذشت ازدواج کردیم، هر ما تا یه داستان میشه پای بابامو میکشه وسط دامادمون  هم مهندسه ولی همسرم دیپلم داره، حالا اونا جدیدا خونه گرفتن، حالا همسرم هی میگه دامادمون هیزه من ازش خوشم نمیاد ، الان یک ساله ازدواج کردیم هر ماه تا سر یه چی دعوامون میشه پای بابام و دامادمون.میکشه وسط هی میگه برو خونه بابات الانم مندازم خونه انداخته بیرون من باید با این چکار کنم،اینم بگم خیلی مهربون هستش ماهی یه بار اینطوری میشه

حق داره عزیزم

ادما احساس دارن غرور دارن و همه کگمثل ما فکر نمیکنن.

باید درکش کنی ولی سعی کن به مرور درستش کنی

غرور مرو شکسته بشه اونم یر چیزای کوجیک و به نا حق مثل مادیات و چیزای دیگه واقعا بده....

عقد دوران شیرینیه که اگه بیخودی خراب بشه اون شخص دیگه تا ابد فراموش نمیکنه

یواش یواش خوب میشه ولی نه مثل اول که با پدرت بود

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا

بخدا قسم مشکل منم هست تازه بدتر از اینه تا زوده حلش کن من ۶ساله دارم تحمل میکنم خستههههه شدم آدم پیر میشه با این اخلاق دیوونه شدم دیگه انقد گفت مامانت بابات مامانت بابات...اَه

مثلا انقد محڪمــ بغلم ڪنے که ترڪ خوردگےِ های قلبم بچسبه به همـ :)🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تورو به خدا چطور میگی مهربونه آدم مهربون کینه به دل نمیگیره خیلی ببخشید ها مردی که زنش رو از خونه بیرون کنه مرد نیست یه عقده ای هست که حسادت داشته ها و موفقیت  اطرافیانشو میکنه

تازه حالا منو که از خونه انداخته بیرون بعد چند روز زنگ زده میگه باید از هم جدا بشیم یا توافقی یا با شکایت شما نظرتان چیه،

من بیچاره از آون اول همه جور باهاش کنار اومدم من فوق لیسانس  اقتصاد دارم پنج سال هم تو یه شرکت کار میکردم  به خاطر آون از کارم خارج شدم ، من بیچاره چون ازش خوشم اومد با تمام مخالفت های خانواده ام  مهریم 14  تا سکه است، همسرم دیپلم داره