2777
2789
عنوان

سلام تیچرهای زبان بیان وسططططط

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از نظرت عزیزم دخترخالم میگه اگربخاد تا تافل میش ایشون بره دوست داره بدونه چه کتابایی کارمیشه ؟ ...

خب قطعا این کتابو کار میکنه تا ادونس تا لول زبانیش بیاد بالا. بعد کتابهای مختلفی هست برای امادگی تافل و ایلتس که با توجه به به روز بودن کتاب و موثر بودنش و سطح زبان اموز شروع میکنه به کار کردن اون کتاب.

کی گفته اینتر چینج منسوخ شده ؟ اگه منسوخ شده چرا هر سال ویرایش جدیدش چاپ میشه؟لطفا اطلاعات الکی ندین. برید کاتالوگ انتشارات جنگل رو بخونید مال سال 2019 . 

فرق کتابها اینه که هر سطحی چندتا کتاب داره . مثلا سطع مقدماتی هم جالی  درس میدن هم فرست فرندز. 

سطح پیشرفته یا اینترچینج با تاپ ناچ یا امریکن فایل. دیگه بستگی به موسسه داره کدومو انتخاب کنه.  

لطفا برای ازدواج خواهرم و بهتر شدن وضعیت زندگیمون دعاکنید دوستای گلم.
سلام چه قد خوندی عزیزم؟؟؟؟؟ چن تا از 504؟

کلاس زبان میرفتم عزیزم دیپلم دارم..البته خورد ب دبیرستانم منم خوب نخوندم🙁

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
واقعا؟

بله عزیزم هرکسی هرچیزی رو خودش درس میده یا خونده میگه اون خوبه بقیه منسوخ شدن.اصلا مولف اینتر چینج بکی از بزرگترین نظریه پزدازهای آموزش زبان دوم هستش. سرچ کنید در بارش. جک سی ریچاردز. ویرایش پنجم کتاب خیلی عالی و اپدیته. خودم دارم درسش میدم. 

لطفا برای ازدواج خواهرم و بهتر شدن وضعیت زندگیمون دعاکنید دوستای گلم.
کلاس زبان میرفتم عزیزم دیپلم دارم..البته خورد ب دبیرستانم منم خوب نخوندم🙁

عزیزم پس زبان تو عالیه خیلی خوبه که خداروشکک

من صفرم  

من یک جنوبی ام 😍😍😍😍😍😍😍 همه جنوبی ها عشقن💖💖 خونگررم و باحال 
عزیزم پس زبان تو عالیه خیلی خوبه که خداروشکک من صفرم  

ن بابا داغونم‌ مریم خیلی وقته زبان نخوندم هیچی یادم نیس😔

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡