2777
2789
عنوان

سلام تیچرهای زبان بیان وسططططط

161 بازدید | 32 پست

سلام دخترخالم ازم خواست این سوالو بپرسم که میخاد بره کلتس بعد معلم قبلیش باش اینترچینج کارمیکرده بعد دیگ نشد پیش اون بره حالا میش ینفرجدید میره که اون بهش گقته من تاچ استون باهات کارمیکنم از استارتر دخترخالم نمیدونه چیکارکنه و از طرفی تا تافل میگه میخاد پیش اون معلم بره که تعریفشم خیلی کردن چیکارکنه بنظرتون..... نفسم گرفتتتتتت.😤😤😤....اخییییییش تموم شد ی نفسم بگیرم🤗🤗🤗🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تاچ استون خوندم کتاب عالی و کاملیه...ببخشید معلم نیستم

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡

بعد فمیلی کتابای کامل از نظر منamerican English file ها هستن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!   یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..
عزیزم فمیلی رو تا۶ خوووب بلده

انتخاب کتاب فقط باتعیین سطح انجام میشه

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
عزیزم اینترچنج خیلی منسوخ شده و ماها اصلا کار نمیکنیمش. کتاب تاچ استون خیلی بهتره☺من خودم تاچ استون ...

ممنون از نظرت عزیزم دخترخالم میگه اگربخاد تا تافل میش ایشون بره دوست داره بدونه چه کتابایی کارمیشه ؟غیراز تاچ استون