2777
2789
عنوان

میوه خشک کن سایا خوبه؟

244 بازدید | 9 پست

سلام دوستان عزیزم کسی داره ؟؟ راضیه؟

کسی که سنگدله شاید یه روزی مهربون بوده شکستن اعتمادشو وقتی که خیلی جوون بوده هراندازه که میجنگهبازم حس میکنه کم نیست  شاید پلای برگشتو خودش عمدا خراب کرده هزاربار باسفید باخته سیاهو انتخاب کرده .....

کسی نداره؟؟؟

کسی که سنگدله شاید یه روزی مهربون بوده شکستن اعتمادشو وقتی که خیلی جوون بوده هراندازه که میجنگهبازم حس میکنه کم نیست  شاید پلای برگشتو خودش عمدا خراب کرده هزاربار باسفید باخته سیاهو انتخاب کرده .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن دیجی کالا کامنت مردمو بخون

دو نوعه گویا، یکیش پلاستیک شفافه ک داخل وضعیت میوه‌ها دیده میشن، یکیش پلاستیک مات و سفیده ک دیده نمیشن

یکی نوشته بود گاهی باید درشو باز کرد میوه‌ها رو جابجا کرد نسوزن

ولی در کل ارزون و کار راه بندازه

❤️🧡💛💚💙💜💖

من ندارم ولی دوستم که داره میگه هم مصرف برقش بالاست و هم اینکه مدت زمان خشک کردن میوه ها زیاده

البته نمیدونم برای  دوستم چه مارکی بود 

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

مرسی عزیزان از راهنماییتون

همزن سایا چطور؟ بدون کاسه اش

ما داشتیم بد نبود اما 12 ساعت طول می کشد صدا تریلی هم میداد می زاشتیم تو اتاق درو می بستیم . این همه ساعت کار می کرد یه ذره میوه می داد . در حد میوه های بیرونم خوشمزه نبود . آخرش سوخت الان جنازه اش تو انبارییه

ما داشتیم بد نبود اما 12 ساعت طول می کشد صدا تریلی هم میداد می زاشتیم تو اتاق درو می بستیم . این همه ...

چه با حال گفتی

خانواده شوهرم دارن مصرف برقش بالاس واسه همین باید شب تا صبح بزنی برق نصفه شب باید بیدار بشی زیرو رو کنی هم بزنی طبقه ها رو عوض کنی اقلا 12 ساعت هم طول میکشه 

خلاصه که همون پشه بند کوچولو بخری پهن کنی تو افتاب بهتره