2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

30 هفته 1/500 بود

بدنیا اومدنی چند شد عزیزم؟ 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

ای جونم خداروشکر... وزنش خیلی خوبه 😍

من ی برنامه بارداری هفته ب هفته دارم، توش نوشته توی ۲۷ هفته وزن جنین تقریباً ۹۰۰ گرمه.  باز مال شما خیلی خوبه ❤ خدا حفظش کنه برات گلم 😘❤

بدنیا اومدنی چند شد عزیزم؟ 

کم بود رشته😔 38 و چهار روز 2/800.

بعد از یه سال هنوزم عذاب وجدان دارم خوب غذا نخوردم

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

ای جونم خداروشکر... وزنش خیلی خوبه 😍 من ی برنامه بارداری هفته ب هفته دارم، توش نوشته توی ۲۷ هفته و ...

اره خودمم دارم میگم باز زیاد نباشه من اصلا شکم ندارم اصلا دیشب ب شوهرم میگم برم سونو میگه ۵۰۰ گرمه 

خدایا شکرت iliya و arshiya

من ۳۰ هفته رفتم سونوی وزن ۱۷۰۰ بود از اون موقع دیگه نرفتم و نمیدونم چقدر شده ولی دکترم میگه ریزه آخه شکمم خیلی کوچیکه و خودمم تا الان ۸ کیلو اضافه کردم.خیلی نگرانم خدا کنه با وزن نرمال دنیا بیاد.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
کم بود رشته😔 38 و چهار روز 2/800. بعد از یه سال هنوزم عذاب وجدان دارم خوب غذا نخوردم

بخاطر غذا نیس بخاطر بدن مادره بخدا منم خوراکم خیلی کمه ولی ب نظرم وزنش الان خوبه

کم بود رشته😔 38 و چهار روز 2/800. بعد از یه سال هنوزم عذاب وجدان دارم خوب غذا نخوردم

میفهمم😕😕

به منم گفته اینجوری پیش بری بزور بشه 2800 اینا

برا همین لیدی میل داده تا 1 مرداد که برم ببینم چی میشه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

[QUOTE=95623098]من ۳۰ هفته رفتم سونوی وزن ۱۷۰۰ بود از اون موقع دیگه نرفتم و نمیدونم چقدر شده ولی دکترم میگه ریزه آخه ...[/QUOTEانشالله ۳۰ هفته ۱۷۰۰ نرماله که