2777
2789
عنوان

پریدن قطره آد در گلوی نوزاد..

14072 بازدید | 14 پست

سلام ...قطره ا+د داخل شیشه اش کم شده بود من ریختم تو قاشق و بهش دادم یه دفعه پرید توی گلوش و شروع به سرفه و گریه شدید کرد...من هی چندتا زدم پشتش فایده نداشت..بعد به پشتش کردم و دوباره زدم رو کمرش یه سرفه شدید کرد و یه دفعه ای به شدت اروم شد جوری که وقتی خوابید نگرانش بودم و همش تنفسش راچک میکردم..حالا هم حالش خوبه و داره شیر میخوره ولی ارومتره از روزهای قبله..مامانم و خالم میگن از کجا معلوم قطره تو ریه اش نرفته باشه..اگه رفته باشه جذب نمیشه و به مرور مشکلات تنفسی واسش ایجاد میکنه...کسی این مشکل را داشته یا میتونه کمکم کنه..خیلی نگرانش شدم با این که فعلا خدارا شکر حالش خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خواهر من حتما ببر یه عکس ز ریه هاش بگیر من بچم همینجوری شد سه روز بستری بود تو بیمارستان بهش آنتیک بیوتیک تزریق میکردن که ریه اش عفونت نگیره قطره معمولا میره تو ریه حتما با دکتر مشورت کن