2777
2789
عنوان

بخیه زایمان طبیعی

2527 بازدید | 28 پست

سلام من 24 روزه زایمان کردم پنج تا بخیه خوردم دوتاش افتادن هنوز اون یکی ها هنوز محکم سر جاشون نشستن و تکون نمیخورن 

گاهی هم سوزش دارم چیکار کنم خوب بشن زودتر؟

همه دخترا حداقل یکبار پرسیدن چرا؟؟؟و شنیدن چون تو دختری!!!همینقدر تلخ😓

شستشوی مناسب و خشک کردن با سشوار و ضدعفونی کردن و ...

اجازه بده هوا بخوره

حواست باشه مرطوب نباشه...

چه خوب که پنج تا خوردی..کار خاصی انجام دادی؟

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم دوتا زایمان طبیعی داشتم اینی که میگم گوش کن اگه نیفتادن هرچی دلت خاست به من بگو. ازعطاری کلپوره بگیربخیه هاتو دود بده یه روزه میفتن. به اینصورت که ذغالوبزارروگازتاروشن بشه بعد آرش تومنقل کوچیکا یه دامن بلندوگشادبپوش بعدکلپوره روبریزروذغال وخودتو دود بده

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

اگه میتونی دکتر برو شاید عفونت کرده 

تو آب ولرم و س۴ ۵ قطره بتادین بشین بعد کامل با سشوار خشککن میتونی پماد ویتامین آ د بزنی 

آهای تمومه زندگیم       بی تو تمومه زندگیم     
میشه بگین دقیقا کجارو برش میدن از واژن به سمت مقعد؟یا من اشتباه میکنم

از واژن به طرف مقعد هست اما بصورت مورب که به سمت ران کشیده میشه

آهای تمومه زندگیم       بی تو تمومه زندگیم     
احتمالا 5تا بیرونی بقیش داخلی منم 16تا بخیه خوردم 5.6تاش بیرونی بود 

آقا واسه داخلی ها هم بی حسی میزنن؟

یا همینجوری بخیه میزنن میره😫

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
از واژن به طرف مقعد هست اما بصورت مورب که به سمت ران کشیده میشه

ای وای یعنی از دو طرف چپ و راست  برش میزنن واییییی که چه سخته 😖😖😖

لطفا برای  مامان  شدنم  یه صلوات بفرستید. الهم  صل  علی  محمد و آل محمد