2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام زهرا جان شما از الانازپین برای چاقی استفاده کردی ایا تاثیری روت داشته ؟

سلام عزیزم 

ببخشید دیر جواب میدم

بله من برای اضطراب دکتر برام تجویز کرده بود.. وزنم ۴-۵ کیلو زیاد شد ولی اینقدددددر قرص عوارض داشت که اصلا پیشنهاد نمیکنم عزیزم.. من قرصامو قطع کردم وزنم هم برگشت

کلا پیشنهاد میدم سمت این قرص ها نری ❤️

سلام گلم مصرف کردین الانزاپین تاثیری داشت براتون

سلام عزیزم 

ببخشید دیر جواب میدم

بله من برای اضطراب دکتر برام تجویز کرده بود.. وزنم ۴-۵ کیلو زیاد شد ولی اینقدددددر قرص عوارض داشت که اصلا پیشنهاد نمیکنم عزیزم.. من قرصامو قطع کردم وزنم هم برگشت

کلا پیشنهاد میدم سمت این قرص ها نری ❤️

سلام عزیزم  ببخشید دیر جواب میدم بله من برای اضطراب دکتر برام تجویز کرده بود.. وزنم ۴-۵ کیلو ...

مثلا چی بود عوارضش

لطفا بگید

ریزش مو نگرفتید

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت           
خیلی ممنون از جوابتون من خیلی لاغرشدم میلم هیچی نمیکشه اشتهام درحد بچه پنج ساله نمیدونم چ کنم 

عزیزم با بی اشتهایی عصبی چیکار کردی منم مثل توعه اشتهام

کاربری قرص_اعصاب هستم ورود اقایان ممنوع
درسته اشتهام زیاد شده بود. ببین مثلا ناهار می خوردم، دو ساعت بعدش یهو شدید هوس ساندویچ رست بیف می کر ...

واای دقیقا مثه من، من با اینکه اشتها نداشتم کلا از بچگی به زور غذا میخوردم الان یجور شده مثلا یه بشقاب غذا میخورم بعد دو ساعت دیگه دلم میخواد باز یچیزی بخورم اصن ولع دارم انگار یا دیروز یهویی شدید هوس کاکائو کرده بودم رفتم خریدم خوردم الان 3 کیلو چاق کردم یه ماهی میشه ولی من یه 10 کیلویی جا دارم که چاق بشم برا من خیلی خوب شد

سلام عزیزم  ببخشید دیر جواب میدم بله من برای اضطراب دکتر برام تجویز کرده بود.. وزنم ۴-۵ کیلو ...

سلام عزیزم

تاپیک مال ۴ سال پیشه ولی الان سوال منه😅

من لاغرم نیاز دارم ک وزنم بره بالا و روانپزشک الانزاپین ۵ میل برام نوشته . ینی اگه مدت درمانمو کامل کنم هرچقدر ک با قرصای اعصاب وزن گرفتم همش برمیگرده؟!😢

آخه بی اشتهایی شدید عصبی دارم و لازمه قرص بخورم ک خوب شم وگرنه اصلاااا اشتها ندارم

سلام عزیزمتاپیک مال ۴ سال پیشه ولی الان سوال منه😅من لاغرم نیاز دارم ک وزنم بره بالا و روانپزشک الان ...

من چهارساله میخورم. از ۶۳ رسیدم به ۷۵، ورزش میکردم رژیم های دست و پا شکسته میگرفتم قرص های لاغری میخوردم ولی اخرشم همش چاق میشدم. رژیم هامم با این اشتهایی که قرص میده معلومه دوامی نداشت

من چهارساله میخورم. از ۶۳ رسیدم به ۷۵، ورزش میکردم رژیم های دست و پا شکسته میگرفتم قرص های لاغری میخ ...

من که نمیدونستم دکترم بعد چهارسال گفت چاق شدی مال الانزاپینه...میخوام بزارم کنار ولی بشدت معتادش شدم دکترم گفت نصف بخور ولی دارم دیوانه میشم...سرگیجه، حالت تهوع،، پرخاشگری و تپش قلب گرفتم