2777
2789

ما الآن ۱۵ ماهه که دوستیم. دو ماه دیگه هم من و مادرم می‌ریم یه سفر دو سه ماهه و نیستیم. گفتیم قبلش خانواده‌هامون همو ببینن و برای فردا تو یه رستوران سنتی قرار گذاشتیم.

خدا رو شکر سطح فرهنگی خانواده‌ها مثل همه و از این نظر نگران نیستم.

ولی نگرانم مامانم ازش خوشش نیاد یا که پدرش قلیون سفارش بده و به چشم مادرم بد بیاد. یا پدر اون از من خوششون نیاد.

چون می‌دونمم بریم اونا مهمون می‌کنن نمی‌خوام. دست خالی برم. نمی‌دونم هدیه چی ببرم.

پدرش دیابت داره و قبلا هم مادرش رو دیده بودم و یه گلدون گل با شیرینی برده بودم موقع دیدار. الآن نمی‌دونم چی ببرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا خانومم جانم

پس گل و شیرینی چرا؟

کادو نمیخواد عزیزم

وظیفه و عرف اینه که مهمون کنن،شما تشکر کن فقط 

گفتم شاید شما آقا هستی که گل و شیرینی بردی،این وظیفه ی اوناست،مگر اینکه رسم شهر شما چیزی باشه که من نمیدونم

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸

الانم يه گل ببر جعبه شكلات يا فقط جعبه شكلات شيك 

٢ تا شو نبر باز پيش خودشون ميگن دختره چه خوشحاله 

قليون كشيدن عيب نيست انقدر حالا پدرش ميكشه پسره چه ربطي داره ! بازم اگه خانواده حساس هستين به دوست پسرت سفارش كن يا رستوران برين سنتي نباشه 

كاش قبلش مامان با پسره اشنا ميكردي يه شام ميرفتسن بيرون ميديد مامانت  وقتي همه چيز اكي  بود خانواده ها ميبردين بيرون 

hair coloris ~ hair keratin 
پس گل و شیرینی چرا؟ کادو نمیخواد عزیزم وظیفه و عرف اینه که مهمون کنن،شما تشکر کن فقط  گفتم ش ...

گل نبردم. گلدون بردم. گفتم گل خیلی ضایعه‌. انگار اومدم خواستگاری.

آخه پدرش رو تا حالا ندیدم و گفتم شاید بهتر باشه چون اونا مهمون می‌کنن من دست خالی نرم.

مادرم می‌گه یه جعبه شکلات ببریم ولی من گفتم شاید چون پدرش دیابت داره خوب نباشه.

الانم يه گل ببر جعبه شكلات يا فقط جعبه شكلات شيك  ٢ تا شو نبر باز پيش خودشون ميگن دختره چه خوش ...

آخه گفت مادرش اون رستوران رو خوشش اومده و با خانواده هماهنگ کردن و یادش نبود بهم خبر بده. دو روز بعدش که بهش گفتم مامانم هی می‌پرسه برنامه کجاست تازه یادش افتاد و بهم گفت. منم دیگه گفتم خانواده‌ش اونجا رو دوست دارن نگم جا رو عوض کنن. چند بارم برای دیدن پدرش دعوتم کرده بود و من از استرس رد کرده بودم بازم بگم بریم یه جا دیگه ممکنه خودش و خانواده‌ش ناراحت شن.

ترسیدمم مادرم اول خودش رو ببینه. گفتم جو خیلی سنگینی می‌شه.

الانم يه گل ببر جعبه شكلات يا فقط جعبه شكلات شيك  ٢ تا شو نبر باز پيش خودشون ميگن دختره چه خوش ...

همون شکلات رو احتمالا ببرم.

یا از این شکلات مرسیا ببرم یا از این شکلات جعبه‌ فلزیا.

عزيزم اولا نيازي نيست تو چيزي ببري دوباره ميگي ١ بار بردي نمدونستم كه بردي  درباره ببري ميگه خوشحاله خونشون كه نميري دست خالي زشته بزار پسره برات بياره 

بعدشم رستوران كاش نظرت تو ميپرسيد نه مادرش بلاخره يه احترام به خانواده شما هنوز اول مامانم مامانم ميكنه هواست جمع كن 

و عرف اينه مادر پسر اول ترو ببينه بعد مادر شما پسر ٣ تاي بريد بيرون يه كم با روحيات هم اشنا شيد 

بعد جلسه سوم خانواده واسه ديدن هم و قرار مراسم اين داستانا 

خودتم حسابي به خودت برس خوشگل كن مثل تازه عروس برو شيك خوشگل كلا خانواده بهتره شيك ترين لباساشون بپوشن 

چون بعد نه تنها اونا همه ماها همينيم ميريم تو خونه ميشينيم بالا پايين ميكنيم 

عزيزم اولا نيازي نيست تو چيزي ببري دوباره ميگي ١ بار بردي نمدونستم كه بردي  بعدشم رستوران كاش ...

نه جونم اول از خودم نظر خواست. گفت کجا بریم گفتم من رستورانای تهرانو نمی‌شناسم. خودت برنامه بریز. پرسید رستوران سنتی خوبه؟ من خنگم فکر کردم رستوران سنتی ینی جایی که غذاهاش کباب و غذاهای سنتی ایرانیه. گفتم باشه. چون ما کلا رستوران می‌ریم خیلی جایی نمی‌ریم که قلیون باشه. تفاوت این دو تا رو نمی‌دونستم چی به چیه. اونم چون گفته بودم خودت برنامه بریز اونجا رو انتخاب کرد و بعدش یادش رفت بهم بگه. منم وقتی فهمیدم دیدم دیگه دیره چیزی نگفتم.

وگرنه خیلی وقته همو می‌شناسیم. می‌دونم آدمی نیست که بخواد حرف حرف مامانش باشه یا حرفش یکی باشه.

نه جونم اول از خودم نظر خواست. گفت کجا بریم گفتم من رستورانای تهرانو نمی‌شناسم. خودت برنامه بریز. پر ...

خوب اگه اينجوريه اكيه ديگه ضايع هست عوض كني 

كي مخوايين برين  

خودتم حسابي به خودت برس خوشگل كن مثل تازه عروس برو شيك خوشگل كلا خانواده بهتره شيك ترين لباساشون بپو ...

از همه بیشتر می‌ترسم مامانم نپسنده.

بنده خدا دوستمم امروز رفته آرایشگاه اصلاح کامل کرده. ولی مامانم نپسنده دیوانه می‌شم. برام مهمه که پسندش باشه.

خودمم لباس مجلسی اصلا نمی‌گیرم و اکثر لباسام اسپرتن ولی پارسال یه مانتو مجلسی چیسان فیسان گرفتم که اگر پدرشو یه وقت دیدم لباسم مرتب باشه. چون پدرش برعکس خودش بدجور به تیپ‌زدن اهمیت می‌ده.