2777
2789
عنوان

هر راه حلی برای آب کردن شکم دارین لطفا بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 29 پست
اگه یکم شکم داری برو باشگاه به مربی بگو تمیرینای شکمی بهت بده اگه شکمت اویزونه برو جراحی کن پیکر ترا ...

هنوز زایمان نکردم میگم حداقل یکی بزام

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁

جعفری تازه خورد شده 

ابلیمو ویک لیوان اب میکس کن حسابی

صبح ناشتا

کمربند لاغری یا سلفون دور شکمت ببند برو پیاده روی....

رقص عربی...

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خبر ندارم من چندساله میزنمولی سه ماه نزدم مشکلی نداشتم

مرسی

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁
جعفری تازه خورد شده  ابلیمو ویک لیوان اب میکس کن حسابی صبح ناشتا کمربند لاغری یا سلفون دور ش ...

مرسی😘

واقعا آب میشه 

من از جعفری ابلیمو تو دوهفته نتیجه دیدم واقعا 

بدون ورزش ورژیم انچنانی...

معرکه است 

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍
الان دیگه شکم نداری  صاف صاف شده

خودم خوبه هیکلم بد نیس

به همسرم دادم هر صبح ناشتا ... خیلی تاثیر داشت همه میگفتن سایز کم کرده 

پهلوهاش وشکمش واقعا کوچیک شدن

باید ادامه بدی ورزش و رژیم متعادل هم کنارش باشه ...

خودت استفاده نکردی  واسه شوهرت عالی بوده  تجربه شخصی بوده

بله عزیزم 

همسرم استفاده کرد

از نزدیک دیدم نتیجه شو 

جعفری وابلیمو سرشار از ویتامین ث هستن و چربی سوز قوی 

سوخت وساز رو بالا میبره...

میگم چن ماهه شکم شوهرت آب شد  الان تخت شده  فقط با همین روش آبش کردی یا چیز دیگه ای هم ا ...

همسر من متاسفانه ادامه نداد رفت یه مدت ماموریت...

ولی همون دوهفته خیلی تاثیر داشت  حتی کبدش هم چرب بود اونم خیلی بهتر شد بعدش

شما امتحان کن مطمینا هیچ وقت فقط یه ایتم جوابگو نیست .. بدنها باهم فرق دارن ...