2777
2789
عنوان

اصفهانی ها میشه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 28 پست
ممنونم🌷😊

منم طرفدارشم .

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طرفدار استاد عباس منش؟ بله خیلی سایت خوبیه .. منم دنبال میکنم  امیدوارم موفق باشید

مرسی ههمچنین.

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 
فایل جدید گذاشتن .سفر به دور امریکا تابحال دو قسمتش اومده

وای ندیدم ججدیداشو .تا قسمتی که خوپه زندگی خارجشو گذاشت دیدم .پسر اجیم دان میکنه میریزه فلش منم ببینم..

واقعا خودساختس. فن بیانش خودمونی ودرعین حال شیرینه.

وای ندیدم ججدیداشو .تا قسمتی که خوپه زندگی خارجشو گذاشت دیدم .پسر اجیم دان میکنه میریزه فلش منم ببین ...

بله . قسمت عقل کل سایت هم خیلی عالیه

پرسش و پاسخها

من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا 
بله . قسمت عقل کل سایت هم خیلی عالیه پرسش و پاسخها

مرسی عزیزم. سایتشو برام میفرستی.

مرسی عزیزم. سایتشو برام میفرستی.

عزیزم اینجا لینکش رو نمیشه بزارم . 

توی گوگل بزن گروه تحقیقاتی عباس منش

بعد که باز شد

قسمت بالای سایت رو نگاه کن

روی قسمت عقل کل بزن و واردش بشو 

دیگه کل صفحه رو که نگاه کنی بخش های مختلفش رو میتونی بررسی کنی 

برای پرسیدن سوال هم اول باید عضو سایت بشی .

بعد قسمت چپ سایت اون سه تا خط رو بزنی 

گزینه ی از عقل کل بپرس رو میاره .

البته قسمت عقل کل ۹۰۰ صفحه شده و واقعا پر از سوالها و پاسخهای ارزشمنده 

موفق باشی 😊

عزیزم اینجا لینکش رو نمیشه بزارم .  توی گوگل بزن گروه تحقیقاتی عباس منش بعد که باز شد قسمت ب ...

دسته گلت درد نکنه.

من خیلی تماس گرفتم مراکز مختلف برای سونوگرافی

اکثرا نوبتها برای هفته بعد بود 

و سونوگرافیست هم آقا بود که من نمیخواستم

ولی مرکز مهدیه که هم آزمایشگاه داره هم رادیولوژی و سونوگرافی و سی تی اسکن

گفتن ۷ صبح اینجا باشین تا نوبت بدیم بهتون

و هم خانم داریم هم آقا 

قیمت ها هم مناسبتر از جاهای دیگست .

ضمنا سونوگرافی خانم احتیاط کار هم گفتن آزاد هست . اگر کسی خواست بره از قبل تماس بگیره 

این اطلاعات برای دوستانی که میخوان استفاده کنن

در پناه الله یکتا 

خداحافظ

من خیلی تماس گرفتم مراکز مختلف برای سونوگرافی اکثرا نوبتها برای هفته بعد بود  و سونوگرافیست ه ...

سلام اشتباهمو اصلاح میکنم

سونوگرافی خانم احتیاط کار نه . سونوگرافی خانم ادیبی آزاد هست .

هر جا خواستین برین سونو 

اول تماس بگیرین بپرسین 

خداحافظ