2777
2789
عنوان

تکون خوردن جنین

187 بازدید | 20 پست

سلام مامانا دو روزه جنین از بعدازظهر تا غروب مدام تکون میخوره هفته بیست و یکم هستم به نظرتون مشکلی هست؟

💓من به ارزوهام قوله رسیدن دادم💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه داره بازی میکنه😁

حالا هفته های بالاتر کمتر تکون میخوره نگران میشی😐😑

ولی نگران نشی ها چون جاش کمه کمتر تکون میخوره...بزار الان راحت باشه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
بارداری اولمه خیلی میترسم🙁

حتما مواد غذایی شیرین زیاد استفاده کردی و تکون خوردنش که مسئله بدی نیست عزیزم تکون نخوردن خطر داره

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

وای منم هفته21هستم ماشالا به جونش شبا نمیزاره بخابم مدام لگد میزنه تا2_3شب التماسش میکنم،بعدم صبح زود دوباره گرسنه اش میشه بیدار میشم

خدایا بابت هدیه ای که دادی شکرت،خودت مواظب هرسه تامون باش

[QUOTE=95585531]وای منم هفته21هستم ماشالا به جونش شبا نمیزاره بخابم مدام لگد میزنه تا2_3شب التماسش میکنم،بعدم صبح زو ...شبا که کیف میده😁ایشالله نی نی هاتون صحیح و سالم به دنیا بیان

اگه چیز شیرین نمیخوری. ب زیاد تکون خوردناش کاملا بی تفاوت نباش. البته نه یروز زیاد تکون بخوره بترسی.

نمیخام نگرانت کنم،اما اگه بنظرت غیرطبیعی بود یوقت. بررسی بشع شاید. 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ......
اگه چیز شیرین نمیخوری. ب زیاد تکون خوردناش کاملا بی تفاوت نباش. البته نه یروز زیاد تکون بخوره بترسی. ...

بعد از ناهار شروع میکنه فسقلی😁کلا بعداز غذا