2777
2789
عنوان

کنکور زیبا

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 32 پست
خودم با حماقتم آیندمو نابود کردم😭

سال سوم دبیرستان یا سال سومیکه داری کنکور میدی؟

اگه اولیه که حق داری چون امسال کنکورت آزمایشیه چرا باید شوهرت بدن 

اگه دومیه که خب حق دارن والا سه سال پشت کنکوری آخرشم نخوندمممم😬🤫🤭🤔😐😬

🧚‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سخت ترين شرايط خوندم هم دادگاه ميرفتم هم ميخوندم ولي ديدم ك قبول نشدم و مردود امسال سال دومي ك ميرم از خدا ميخوام كمكم كنه رفقا دعا كنين امسالم شرايطم سخت بود

کنکور دارم تقریباخوندم 

ریاضیم صفره صفره

عربیم فقط معنی میزنم باز غلط درمیاد 

ادبیات فقط معنی میرنم ینی قرابت

منطق اصلا فلسفه دوتامیزنم

بقیشم به امید خدا

خیر سرم معلمی هم میخام

شب کنکور عروسی داریم

شب قبلشم باز مجلس داریم

نمیشه هم نرم 

همه کارام روهم تلنباره

میگم امروز نرم کتابخونه دیگ

بخاطر پنج تا سیتیریرین خمااارمممم همش خابم

کتابخونم برم بدترخاااابم اههه

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

هیچی رفتم کنکور دادم اومدم

فقط گردنم و عضله های بدنم گرفته بود داشتم میمردم

بعدش اومدم خونه نشستم تو وان اخر شب😂

آخر بدمَد صبح امید از شب من... ——> بعد از چند سال اومدم بگم که بالاخره دمید! جوری که هیچوقت فکرشو نمیکردم

منم سال دومه که کنکور میدم. خدا بگم چی کارشون نکنه. بهترین روزای زندگی آدم، بهترین روزای نوجوونی رو فقط با استرس کنکور سپری میکنیم، ته تهش اگه بهترین رشته و بهترین دانشگاه هم قبول بشیم کو کار؟؟؟ 

انشاءالله که همه مون امسال قبول میشیم   

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
کنکور دارم تقریباخوندم  ریاضیم صفره صفره عربیم فقط معنی میزنم باز غلط درمیاد  ادبیات فق ...

عزیزم اگه میتونی نرو عروسی. همین جوری آدم از استرس خوابش نمیبره، اگه بری هم از عروسی چیزی نمیفهمی هم ممکنه سر جلسه خوابت بگیره از خستگی 

بازم هرجور صلاح میدونی   

نه توروخدا من کنکور دارم هیچی نخوندم سال سومم هست😭😭انقدر گریه کردم همه چی رو تار میبینم 

ول کن اگه اینجوری کنی نتیجه اش میشه مثل من‌ منم مثل توام‌افسرده شدم هیچی ام‌ نکردم

مااز طبقه پایین جامعه نیستیم این جامعه اس که چند طبقه روما ساخته  
ول کن اگه اینجوری کنی نتیجه اش میشه مثل من‌ منم مثل توام‌افسرده شدم هیچی ام‌ نکردم

تو هم سال سومتعه وچیزی نخوندی

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده 😔
تو هم سال سومتعه وچیزی نخوندی

آره سال سوممه خوندم‌ولی میدونم‌تلاشم کافی نبود قبولم‌نمیشم‌‌ من متاسفانه چن ماه قبل کنکور بخصوص بعد عید کلا استرس دارم تا روز کنکور هرچی هم‌خوندم خراب میکنم

مااز طبقه پایین جامعه نیستیم این جامعه اس که چند طبقه روما ساخته  
عزیزم اگه میتونی نرو عروسی. همین جوری آدم از استرس خوابش نمیبره، اگه بری هم از عروسی چیزی نمیفهمی هم ...

نه بابا استرسو تنهام دام وگرنه جای شلوغ همچین یادم میره😂😁😁😁نرم که چی؟همینجوریش دوهفتس اعصابم داغونه بمونم تنهاتوخونه بپوسم؟

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
نه بابا استرسو تنهام دام وگرنه جای شلوغ همچین یادم میره😂😁😁😁نرم که چی؟همینجوریش دوهفتس اعصابم داغ ...

پس برو و حسابی خوش بگذرون. جای ما هم برقص   

من شب کنکورم بله برون داییم بود . دوازده شب اومدیم خونه.

موقع کنکورم برق قطع شد و سالن تاریک و فوق العاده گرم شد بعد یک ساعت برق اومد

💕الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم