2777
2789
اره منم دل درددارم انگارمیخوام پریودبشم

منم اینطوری ام امروز موعدمه دعا کنید پریود نشم انشالله شما هم بارداری

من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ٤ماه عزیزم ...تو ماه اخر دیگ باردار شدم نه خداروشکر هیچ مشکلی نداشتم 

خداروشکر

شما که باردارید دعاتون زود مستجاب میشه ماروهم دعا کن

من ماه دومه اقدامم ولی خیلی دوست دارم این ماه مامان شم

بالاخره منم مامان شدم 🤲🙏بعد ۳ سال انتظار روز رحلت حضرت محمد بی بی چکم مثبت شد ۲۹ مهر ۱۴۰۰ صدای قلبشو شنیدم ❤❤❤ مهرسانا جونم با اومدنت دنیای منو بابایی رو رنگی کردی❤❤❤تاریخ تولد ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱
وای منم صبر برام مشکله. یک بار قبل از موعد رفتم آز دادم الکی خودمو زجر دادم الان هم جرات ندارم بی بی ...

منکه اصلا بی بی هم ندارم لذتش به اینه که آز بدی مثبت شه

بالاخره منم مامان شدم 🤲🙏بعد ۳ سال انتظار روز رحلت حضرت محمد بی بی چکم مثبت شد ۲۹ مهر ۱۴۰۰ صدای قلبشو شنیدم ❤❤❤ مهرسانا جونم با اومدنت دنیای منو بابایی رو رنگی کردی❤❤❤تاریخ تولد ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱
خداروشکر شما که باردارید دعاتون زود مستجاب میشه ماروهم دعا کن من ماه دومه اقدامم ولی خیلی دوست دار ...

ایشالله عزیزم ولی ١٠روز گذشته پریود نشدی حتما برو بزن

فک کنم بارداری

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟
ایشالاکه باردارمیشی گلم

یه سوال

بارداری شیمیایی چیه 

ایشالله عزیزم ولی ١٠روز گذشته پریود نشدی حتما برو بزن فک کنم بارداری

من به موعدم مونده

22 موعدمه

قبل از اون نزدی

نه اخه چهار ماه بود تو اقدام بود همیشه بی بی زود میزدم منفی میشد ناراحت میشدم شوهرم گفت دیگ برات نمیخرم بهش فک نکن...بزار چند روز بگذره از تاریخت بعد بزن ٥روز ک گذاشت خیالم راحت شد خود شوهرم بدو بدو رفت خرید زدم مثبت شد

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟