2777
2789
وای گلاب برای زن باردار مضر سقط میکنه نخوری ها تجربه دارم خودم .نمیدونستم رفتم دکتر گفت اندازه زعفرا ...

مصرف بیش از حدش ضرر داره اتفاقا برا استرس بارداری خوبه من که خودم تو باردارس می خوردم

خیلی سخته میدونم. ادم کلافه میشه. و ی جاهایی کم میاره. اما تو چند تا تاپیک قبل در مورد نباروری سوال ...

قربون خدا برم موندم تو حکمتش با اين وضع چطور باردار شدم 

اصلا دلم نميخواد ناشکری کنم فقط عصابم که خورد ميشه احساس پشيمونی ولم نميکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته اصلا بعد از بارداريم خيلی بد بين و حساس شدم  بخدا خيلي باهاش بازی ميکنم براش وقت ميذارم ...

گلی نمیخوام ته دلتو خالی کنمولی اینو بخاطر این خانمایی میگم ک هی میگن سقط کن

ما یکی از اقواممون بچه دار نمیشد بعد بیست سال دوا درمون نذر نیاز خدا بش ی پسری داد گذشت پسره هجده سالش شد بخاطر بیماری فوت کرد پونصد میلیونم خرج دوا درمونش کردن

خلاصه خواستم اینو بگم وقتی میده حکمتی داره وقتی هم نمیده حکمتی داره

هر وقت رفتی حمام غسل صبر کن عزیزم 

آدم گاهی آنقدر تنها می شود وبا خودش حرف میزند که تبدیل می شود به دو نفر ... ؛)
عزیزم بخاطر شیر‌بچه ها نق نقو میشن نه تقصیر شماست نه اون بچه ها به نظرم بعد نماز تسبیحات حضرت فاطمه ...

توروخدا دعا کنيد برام ارامش به زندگيم برگرده مرسی از دلگرميتون

توروخدا دعا کنيد برام ارامش به زندگيم برگرده مرسی از دلگرميتون

خواهش میکنم عزبزم این روزها هم میگذره

ببین لازم نیست به همه نق نق های بچت توجه کنی هرچند بخاطر بارداری آدم حساس میشه

برای بچت شیر کاکائو وبستنی و شیر نارگیل و ... بگیر‌ گریه میکنه بده دستش بذار آروم بگیره

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
قربون خدا برم موندم تو حکمتش با اين وضع چطور باردار شدم  اصلا دلم نميخواد ناشکری کنم فقط عصابم ...

اون بچه ای که خدا برای اومدنش برنامه ریزی کرده بیشتر از بچه ای که خودمون برنامشو ریختیم خیر داره😀

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

بارداری اولم از پيش تعيين شده بود خيلی خوب بود همه چيزش استراحتم خوردو خوراکم 

الان دلم به اين طفل معصوم تو شکمم ميسوزه عوارضش چي ميتونه باشه انقد حرص ميخورم؟ خدا خودش رحم کنه 

برا پسرم کبابم احساس ميکنم تند خو شدنش تقصير منه شيرشو قطع کردم 

فکرم هزار راه ميره