2777
2789
عنوان

تشخیص یه قرص که جلد نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 41 پست
ببخشید اینطوری میگم امشب رابطه جن سی داشتین؟ 

نه باردارم اتفاقا اصلا میل نداره طوری که من میبینم و وقتی هم بهش میگم تو اصلا نیازی نداری میگه بخاطره بچه باید تحمل کرد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه باردارم اتفاقا اصلا میل نداره طوری که من میبینم و وقتی هم بهش میگم تو اصلا نیازی نداری میگه بخاطر ...

بعد خوردن قرصا جایی نرفت؟ عکس العمل خاصی نداشت؟ مثل زیاد سیگارکشیدن چایی خوردن عرق کردن پرحرفی؟ 

نی نی قشنگم 👶 به خونت خوش اومدی😍 👈 👫 👈 👩‍❤️‍👨 👈 💏 👈 👪

من رفتم دکتر .قطره واسه شستشوی گوش بهم داد. وقتی داروهامو گرفتم تو خونه دیدم به جای قطره گوش یه قطره واسه میخچه داده که اصلا نباید اطراف چشم و گوش ریخته بشه

بردم داروخونه میگه همکارم اشتباهی داده . گفتم اگه یه پیرزن بی سواد بود که قطره رو میریخت تو گوشش چی؟میگه خانم چقدر سخت می گیری اشتباه شده. 

حالا می خواد قرص بدون روکش رو تشخیص بدن چیه؟؟ بعید می دونم

بعد خوردن قرصا جایی نرفت؟ عکس العمل خاصی نداشت؟ مثل زیاد سیگارکشیدن چایی خوردن عرق کردن پرحرفی؟  ...

اصلا اهل چایی نیست امروزم همش خودم باهاش بودم تنها جایی نرفت ولی خب کلا سیگار میکشه 

ببخشیدعزیزم که اینا میگم اکثراًقرص ترامادول رابدون جلدمیفروشن وشکل دایره ای هم داره اگرشوهرت اهل این جورچیزانیست که هیچی نگران نباش.توگوگل سرچ کن شکلاش میاد.بازم معذرت.

Eshgham  
اصلا اهل چایی نیست امروزم همش خودم باهاش بودم تنها جایی نرفت ولی خب کلا سیگار میکشه 

زیاد حساس نشو روش شاید واقعا راست گفته. قبلا هم می‌خورده ازاین قرص؟ 

نی نی قشنگم 👶 به خونت خوش اومدی😍 👈 👫 👈 👩‍❤️‍👨 👈 💏 👈 👪