2777
2789

به هیکل فرم خوبی میده اگه زیاد چاق نیستی حتما برو

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیلاتس هم برای فرم دهی بدن عالیه هم با هر شرایط و امکاناتی میشه انجامش داد من خودم با اینکه دیسک کمر دارم ولی دارم انجامش میدم. اگه خواستید بیشتر درموردش بدونید هم میتونم این سایتو بهتون معرفی کنم که به خودم کمک کرد: https://hermocha.com/

پیلاتس یک روش تمرینی است که تمرکز اصلی آن بر روی تقویت عضلات اصلی بدن، بهبود تعادل، انعطاف‌پذیری و توانایی تنفسی است. این روش تمرینی اغلب با استفاده از ترکیبی از حرکات ایستاده، نشسته و درازکشیده انجام می‌شود که بر عمق عضلات تأثیر مثبت دارد.

وسایلی که معمولاً برای انجام تمرینات پیلاتس استفاده می‌شود شامل موارد زیر است:
1. متو: این وسیله معمولاً یک کفشه متری است که برای انجام حرکات کششی و تعادلی استفاده می‌شود.
2. توپ پیلاتس: یک توپ که برای انجام حرکات تعادلی، کششی و استحکامی استفاده می‌شود.
3. روتلینگ: یک وسیله که برای انجام حرکات کششی و استحکامی به کار می‌رود، معمولاً با رنگ‌ها و اندازه‌های مختلف در دسترس است.
4. بند مقاومتی: برای افزایش مقاومت در حین انجام تمرینات استفاده می‌شود و به عنوان ابزار تقویت عضلات مورد استفاده قرار می‌گیرد.
این وسایل معمولاً در کلاس‌های پیلاتس و در خانه برای انجام تمرینات خود به کار می‌روند.

برای مشاهده محصولات و مشاوره خرید می‌تونید به سایت banisport.shop سر بزنید.