2777
2789

عزیزم قبلش برو ی برگه راهنما بهت میدن بگیر بخون 

نترس چیزی نیست

فقط به راهکارای بعدش عمل کن ک عفونت نکنه

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا استامینوفن براچی؟مگه واکسنه!!

اصلا نترس هیچ ترسی نداری همش یه لحظه است وبعدش هیچی نمیفهمه دخترت

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....
وا استامینوفن براچی؟مگه واکسنه!! اصلا نترس هیچ ترسی نداری همش یه لحظه است وبعدش هیچی نمیفهمه دخترت

آخه دخترم خیلی حساس یعنی از اونایی ک دست بهش بزنی جیغ میزنه گریه میکنه بدقلق 

اسپری لیدوکایین اگه داری تو خونه نیم ساعت قبلش بزن به گوشش و اروم ماساژ بده بخورد پوستش بره بعد دستت رو بشور که سر انگشت خودت سر نشه. دردش کمتر می شه

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
وای منم حامله م دختر دارم از الان استرس سوراخ کرون گوششو دارم

خیلی بد من دخترم 11 ماهشه تا الان از ترسم نبردمش ولی دیگه دیر میشه باید فردا ببرمش حالا انشالله ک کمتر اذیت بشه 

&n ...

نگران نباش بالاخره همه ی بچه ها گریه میکنن کاریش نمیشه کردعزیزم فرداشب این موقع بیا تاپیک بزن آخییییش راحت شدم😉😉😉😀😀😀

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....
مرسی عزیزم اونجا خودشون مگه بی حسی نمیزنن ب گوشش 

نه

نگران نباش بالاخره همه ی بچه ها گریه میکنن کاریش نمیشه کردعزیزم فرداشب این موقع بیا تاپیک بزن آخیییی ...

واقعا فردا شب تاپیک میزنم با گریه هاش چیکار کنم چون خیلی بد قلق حالا دعاکن عزیزم حداقل اذیت نشه 

واقعا فردا شب تاپیک میزنم با گریه هاش چیکار کنم چون خیلی بد قلق حالا دعاکن عزیزم حداقل اذیت نشه  ...

ایشالا عزیزم خیلی راحت ازاین مرحله بگذری☺😍😘