2777
2789
عنوان

بچم پسر یا دختر🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اخه اسی میگه بچم چیه ؟ با اون نفاسیر همینه دیگه 

جوابت هوشمندانه بود😀😉

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
یا دختره یا پسر توانم در همین حده🤕

تمام پزشکان زنان و زایمان کل دنیا با خوندن پستت درب مطب هاشون رو گل گرفتن و رفتن کنار تالاب انزلی دارن باقالی داغ میفروشن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

پسر اولم عشق شیرینی جات بودم پسر دومم عشق ترشی جات حالا این دخملی مامان هم عشق ترشی جات

میدونی اصلا ربطی ب ویارا نداره همه چی قاطی پاطیه

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤

مرسی ازتون گلهای من فقط سالم صالح بودنش برام ازهمه چی مهم تره هردو عزیزن فقط خیلی درتعجبم چراا همه چی میخورم هم ترش دوس دارم هم شیرینی خواستم بدونم چیه😁😁😁😂😂😘😘😍😍😍🤩🤩🤩🤗

ن😊😊

اصلا بنظرم ویار ملاک نیست خیلیا هستن ویاراشون عین هم اما جنسیت بچه هاشون فرق داره 

دختر داییم چند ماه پیش زایمان کرد فقط شیرینی میخورد 

لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم