2777
2789
عنوان

رلکس اسمایل

6243 بازدید | 31 پست

سلام دخترا امروز رفتم چشم پزشک نزدیک بینی و دور بینیم افتصاح شده من بیست سال پیش prk کرده بودم وتا سه سال پیش دیدم عالی شده بود انقدر امروز غصه خوردم که حد نداره ولی اخرین دکتری که رفتم ( سه تا دکتر رفتم انقدر تعجب کردم از نمره چشمم ) روش رلکس اسمایل رو پیشنهاد داد کسی انجام داده یا اطلاعی داره ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا 

😂😂😂😂

همینم کم بود انقدر بدم میاد بیرون ادم عینک طبی بزنه اصلا به خاطر همین عمل کردم 

ولی عینک مطالعه رو زیاد بدم نمی اومد یه کلاس خاصی داره 😉😂

میتونم بپرسم مثلا چند شده ؟از یک بالاتر اخه منم میخواستم انجام بدم 

اره 

من چندهفته پیش رفتم دکتر گفت که نمره ات زیاد شده چون دکتره رفتارش خیلی عجیب شده بود من  گفتم این دیگه تبحر قبلو نداره و گفتم بعدا یه دکتر دیگه میرم ولی همسرم اصرار کرد رفتیم فرم جدید و شیشه گرفتیم 

وای زدم دیدم موبایلو کتابو خوب میبینم ولی تا دورو نگاه نیکنم همه حا تار میشه

میتونم بپرسم مثلا چند شده ؟از یک بالاتر اخه منم میخواستم انجام بدم 

گفتم عینک مطالعه که دوساله میزدم اینجوری نبوده لابد عینک ساز اشتباه داده بردیم یه دکتر دیگه گفت که نع طبق نسخه هست ولی دستگاهم خرابه 😳 فردا بیاین 

بعد رفتیم یه دکتر دیگه گفت یه مقدار زیاد شده فردا بیاین 😂 سومی بازم نگفت چقدر شده گفت ناراحتی نداره رلکس اسمایل کن 

من همه چی امتحان کردم به عسل و سیاهدونه و کیوتن جواب داد

اره من اونارم خوردم والا 

الان یه قوری تخم شویدو پنج انگشت و رازیانه و گزنه دارم از عصر دم کردم حال ندارم برم بخورم 

ولی این ماه پیاز درمانیو کامل انجام دارم میدم

چون همه دنبال بحث خیانت و داستانهای سرکاری هستن    والو

اره خیلی تعجب کردم 

خیلی ادمها عینکی هستن اگه اینو بفهمن که خیلی براشون خوبه من از وقتی دکتر گفت انقدر خوشحال شدم چون فکرمیکردم ارکی کردم دیگه هیچ روشی نمیشه

نمیدونی چه جوری به روزرسانی میکنن 

اره خیلی تعجب کردم  خیلی ادمها عینکی هستن اگه اینو بفهمن که خیلی براشون خوبه من از وقتی دکتر گ ...

همین که توی تاپیک پست بذاری به روز رسانی میشه ولی خب یه تاپیک جدید بزن که هم به روز رسانی بشه هم توی موضوعات دو روز گذشته بالا بیاد