2777
2789
عنوان

تقصیر کی بود؟؟!!

248 بازدید | 30 پست

قبل از تعریف ماجرا بگم که شوهرم خیلی حساسه و یه جورایی وسواس داره مخصوصا در مورد چیزی که میخاد بخوره...

مثلا تو خونه ی ما هرچیزی که وارد میشه اعم از میوه و بسته بندی مثل کنسرو جات و رب و نوشابه و ...

با اسکاچ قوطیش شسته میشه(البته الان یکم بهتر شده و با اب خالی هم بشورم توسط ایشون قبول میشه)و بعد وارد یخچال میشه...

یا مثلا چن سال پیش خونه ی مامانم دعوت بودیم مو وسط غذاش دید از اون موقه خونه مامان من چیزی نخورده حتی چاااااای

میگه مامانت پلشته بدم میاد..

بماند که باعث کلی بحث شد این موضوع چون مامانم واقعا ناراحت شده بود از رفتارش...

چه طولانی شد مقدمه ام

خب بریم سراغ ماجرای امروز

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخاستم شیر موز درست کنم یدونه موز انداخته بودم تو مخلوط کن داشتم در شیر رو باز میکردم ک پسرم(۲سالو نیمشه) از فرصت استفاده کرد دیدم یه موز دیگه از یخچال برداشته پوست کرده..

بهش گفتم پسرم من موز انداختم بسه که بحرفم گوش نداد و تلپی انداخت تو مخلوط کن

درهمین لحظه اقا از اتاق اومد بیرون صحنه رو دید ((شوهر من از دست پسرم هیچ وقت چیزی نخورده منم میدونم حساسه رعایت میکنم معمولا))شرو کرد به داد و بیداد اول پسرمو دعوا کرد که چرا دس میزنیبعدم گف من نمیخام.گفتم برمیدارم اون تیکه شو گفت نه نمیخام و فلان

منم برداشتم همشو تو سطل اشغال خالی کردم

دلم خنک شد

بعدا باز میگه چرا ریختی دور میشستی میخوردم.حیفش اومده بود خخخخخ

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
پيش روانپزشك رفتن ايشون؟ 

نه عزیز در همه موارد و همه بحث ها منو مقصر میدونه ...

من واقعا سعی میکنم باهاش کنار بیام و رعایت کنم ولی همین امشب کلی ازم گله کرد منم از کارم پشیمون شدم گفتم کاش اینکارو نمیکردم...