2777
2789
عنوان

نارسایی کلیه

45804 بازدید | 39 پست

سلام دوستان

واقعا احتیاج به راهنمایی و تجربه تون دارم.

من ۶۶ سال دارم. فشار خون دارم و نارسایی قلبی و نارسائی کلیه. قند ندارم. آزمایش دادم کراتنین ۴ بود. اوره هم بالاست. ولی حال عمومیم خوبه و هیچ تغییری هم در ادرار ندارم. 

میترسم جواب آزمایشمو ببرم دکتر نفرولوژی. از دیالیز میترسم چون بچه هام هیچکدوم ایران نیستن که بتونن کمک حالم باشن.

کراتنین بالای چند رو دیالیز میکنن؟؟؟؟

دیالیز موقتی هست یا دائمی ؟؟؟؟

من ۳۶ سالمه نارسایی کلیه دارم اگر با کراتنین ۴ تغذیه رو رعایت کنید دیالیز به تعویق می افته ولی هیچوقت خوب نمیشید،اگر زیاد شکمو نیستید خام گیاه خواری کنید درمان میشید نیازی به دیالیز پیدا نمیکنید

یک روزی باران می بارد آرام آرام میشوید غم ها را

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۳۶ سالمه نارسایی کلیه دارم اگر با کراتنین ۴ تغذیه رو رعایت کنید دیالیز به تعویق می افته ولی هیچوق ...

سلام چقدر احتمال میدین دکتر دارو بنویسه واسم؟؟؟

اگر آیتم های کلی خوب باشه تا کراتنین ۷.۸ نیازی به دیالیز نیست

آیتم های کلی شامل چیاس؟ پتاسیم فقط نرماله. سدیم و اوره بالاس ولی حالم خوبه. فقط استرس و ترس باعث شده حالم بد باشه

سلام چقدر احتمال میدین دکتر دارو بنویسه واسم؟؟؟

براتون آهن کلسیم نفرویت و کلی دیگه دارو مینویسه ولی اینا برا کنترل هست نارسایی درمان نداره

آیتم های کلی شامل چیاس؟ پتاسیم فقط نرماله. سدیم و اوره بالاس ولی حالم خوبه. فقط استرس و ترس باعث شده ...

حالتون خوب باشه فشار نداشته باشید قند نداشته باشید ...

بله کم خونی هم مشخصه توی ازمایش

من تجربه ام رو بهتون میگم من ۴۰ روز گیاه خواری کردم کمخونی و کمبود کلسیم نرمال شد اوره هم اومد پایین ولی من نتونستم ادامه بدم سختم بود

یه شماره براتون میفرستم تو واتس بهش پیام بدین بگید در مورد گیاه خواری بهتون مشاوره بده خودشون پرستار بخش دیالیز هستن

اولش رفتم بیمارستان سینا. دکتر اونجا فورا برگه داد اورژانسی برم دیالیز. دکتر بسیار بداخلاقی هم بود. از بیمارستان بیرون رفتم و دیگه نرفتم اونجا.

دکترمو عوض کردم الان دکتر آریا جنابی نفرولوژی هست مطبش گاندی و خودشم صبحها بیمارستان رسول اکرم حضور داره