2777
2789
عنوان

لر های عزیز میشه لطفا بیایید وااااجبههه

| مشاهده متن کامل بحث + 4227 بازدید | 360 پست
اخه شما غریبه ای اگه هم شهری خودشون بودی نمیتونستن بپیچونن.

خدااا ازشون نگذرهه انشالله دختر خودشونم غریب بیفته وسط ی سریااا لنگه خودشووون

از بس ک بد بوودن و بدی کردن باهام دلم میخواد با دستاام خفشون کنم😑😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرررین منم دردم همینهههه عریزررم😐😐🙁🙁 فقط من آتیش میگیررم میفهمم

پیشنهاد میکنم سر این چیزا اوقات خودتو خراب نکن البته همین رسما نشون میده چقدر به آدم بها میدن ولی خب من وقتی دیدم شوهرم همه کار برام میکنه حتی یلدا خانوادش گفتن رسم نداریم خودش آجیل اینا گرفت تزیین کرد تنها اومد منم با خانوادم مبارزه کردم براشون عجیب بود چون ترکا خیلی مفصل میگیرن این چیزارو در نهایت فهمیدم نباید خودمو اذیت کنم متاستفانه به هر دلیلی کمکاری میکنن ولی منم در عوض دیگه خودمو نکشتم 

اوووف نمیدونی لر اصیل الیگودرز از نواده های خان بزرگ الیگگودرز ک همهه تو شهر میشناسنشوون

تا حدودی میشناسم الیگودرزی ها رو.یه کمی رند بازی در میارن.

البته بگما روز نامزدی خرج با خانواده عروسه. ولی عقد با داماد. عیدی ها رو هم تا جایی که بشه میدن.

جهیزیه تیکه های بزرگ با داماده.تلویزیون.یخچال. ماشین لباسشویی. یکی دوتا تخته فرش. سرویس چوب. حتی خانواده داماد هم دو سه تا دست رختخواب میدن. ولی شیربها رسم ندارن. خرج عروسی هم با داماده و حنابندون هرکی خودش میده

والااا بهترین کار همینهه اینا مشکوووکن ک یهو گیر دادن من برم خونشوون😑😑

نریا ببخش که میگم ولی اگه رابطه داشته باشی باهاش ممکنه دیگه عروسی نگیرن .دیدم همچین ادمایی رو که گفتن دیگه زن شدی عروسی نمیخوای یه مسافرت برید باهم برید مشهد زیارت و بیاید برید سر خونه زندگیتون😑😑😑😑

سه چهار تیکه اش میکنم من از همین الان به شوهرم گفتم دختر به فامیل نمیدم غریب تا حسابی خرج نکنه دختر ...

والاا خوبی فامیل اینه ک حداقل اینجوری نمیتونه بزنه زیر رسم و رسوماا😄

والااا بهترین کار همینهه اینا مشکوووکن ک یهو گیر دادن من برم خونشوون😑😑

از من گفتن اصلا نمیری هدف دارن که دیگه کار یک سره کنن باور کن از این رسمها مسخره هم دارن بشینن پشت در تا تو حاج اقا تشریف بیارین بیردن اکه اینو بهت گفتن واقعا دیگه تکلیفشون مشخص کن

نریا ببخش که میگم ولی اگه رابطه داشته باشی باهاش ممکنه دیگه عروسی نگیرن .دیدم همچین ادمایی رو که گفت ...

😑😑باااشن ک برم

وااای نمیدونی ک ۱ ماهه دارن تلاش میکنن منم نمیرم

بعد ب شوهرم کلی حرف زدن ک زنت بی وفااست از مااا خودشو نمیدونهه چرا نمیاااد ماا پدرشوهر مادرشوهرشیم وظیفشه بیاااد 

اینو میندارن ب جون من

از من گفتن اصلا نمیری هدف دارن که دیگه کار یک سره کنن باور کن از این رسمها مسخره هم دارن بشینن پشت د ...

اینووو بگن ک رسما میشورمشون پهن میکنمشوون همین مونده تو شخصی ترین مسئله زندگی من هم سرک بکشن