2777
2789
عنوان

لر های عزیز میشه لطفا بیایید وااااجبههه

| مشاهده متن کامل بحث + 4227 بازدید | 360 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروسی هم باید تو شهر خودت باشه

😅😂فک کن عقد و میگفتن وسط راه بگیرید ۱۰۰ تا مهمون ما سختشوونه بیااان

شمال گرفتیم ۷۰ تااشون اومدن😑😑 حالا عروسی و فک کن بگیرن شهر ماا عمراااا

من استان لرستانم شهر بروجرد واسه جهیزیه هم رسم داریم همه وسایل بزرگ رو داماد بخره و یه پولی ام روز ...

نزدیک هم هستی بهشون تقریبا رسم و رسومای اون منطقه ی جورهه😑😑 سوووختم من الااان

😂جدی گفتم ولی

کار خوبی میکنی والا

منم بابام اجازه نمیداد خواهرام شب خونه پدر شوهرشون بمونن

دامادامونم که میومدن خونه ما حق نداشتن شب بمونن اگه میموندن هم تو اتاق دختر حق نداشتن بخوابن باید جدا میخوابیدن.

😁😁😁😁

سه چهار تیکه اش میکنم من از همین الان به شوهرم گفتم دختر به فامیل نمیدم غریب تا حسابی خرج نکنه دختر نمیدم بهش اکه فامیلت اومد خواستگاری دخترم باید طلا جشن درست حسابی مهریه سه دونگ خونه با کل وسایل بزنه پشت قباله دخترم 😥چون فامیل بدتر عریب حداقل هرکار کنه دلت نمیسوزه میگی نمیشناختمش 

پدرت باید مخالفتش اعلام کنه بگه عروسی اینجور باید باسه خواستن خواستن نخواستن هم مشکل خودشونه

ایناایی ک من دیدم ۱۰ سالم عروسی نمیگرن اینجوری

واقعااا وحشتناکن نمیدونم اخه چجوری میشه توضیح دااد تا متوجه بشی عزیزززم

کار خوبی میکنی والا منم بابام اجازه نمیداد خواهرام شب خونه پدر شوهرشون بمونن دامادامونم که میومدن ...

والااا بهترین کار همینهه

اینا مشکوووکن ک یهو گیر دادن من برم خونشوون😑😑

ایناایی ک من دیدم ۱۰ سالم عروسی نمیگرن اینجوری واقعااا وحشتناکن نمیدونم اخه چجوری میشه توضیح دااد ت ...

میدونم کامل ته ته رو خوندم چجوری می خوای با اینا کنار بیای من جات باشم خط و نشونم میکشم پسر بخواد ها مجبور خرج کنه اینجور پیرت میکنن اینا وحشتناک خسیس دست تنگ

عزیزم منم لر بختیاری ام .....اتفاقا همجوره واسه عروسی سنگ تموم میزاریم .....همه جشن عروسی پولش با داماده .حتی عروسی یه هفته کامل با تمام تدارکات و شب و ظهر مهمان دعوت داریم .....حتی به غیر محله ما بقیه اطراف بیشتر جهیزیه به عهده داماده ...شاید خانواده شوهر شما بد بودند