2777
2789
عنوان

لر های عزیز میشه لطفا بیایید وااااجبههه

| مشاهده متن کامل بحث + 4227 بازدید | 360 پست
نه فاطمه نیستم عزیزززم ولی انگار باهاش هم دردم

خخخ اخه دقیقا همین مشکلو داشت 

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خانواده زرنگین اگر شوهرت ارزشش رو داره تحمل کن اگر نه قیدش رو بزن

خیلیی اذیتم میکنن خانوادش

بدون خانوادش خیلی خوووبه

ولی وای از اون روزی ک بابا و مامانش هی تو گوشش بخوونن

جدیدا هی میگن بگووو بیاد اینجا خونمون بموونه😑😑 فقط مارو ب جون هم میندازن

خیلیی اذیتم میکنن خانوادش بدون خانوادش خیلی خوووبه ولی وای از اون روزی ک بابا و مامانش هی تو گوشش ...

به نظرم با پدرت حرف بزن بگو بابات بگه که دخترمو از زیر بوته نیاوردم که با عزت و احترام عروسش میکنم

والا من بختیاری نیستم اما هرچی از بختیاریها دیدیم و شنیدیم دست و دل بازی و سنگ تموم گذاشتن تو عروسیه ...

بختیااری هستن فقطم میگن ما خان زاده ایم و فلانیم و.... امااا وحشتنااااک خسیسن و الکی زرنگن

من بختیاری نیستم لر بروجردم. شاید مثل ما نیستن و رسمای دیگه ای هم دارن شاید گولت زدن😑😑😑اولش تحقی ...

اولش ک برعکس الااان میگفتننن

😑😑به عمل ک رسید برعکس شدن 

میگم ک دخترعمووش ۳ ماه بعد من عقد کرد عینااا رسمایی ک ب من گفتن واااااا نداریم و اونجااا داشتن😑

والا منم عروس لر هستم‌انگار ن انگار عزیزم عید قربان عیدفطر عید غدیر شب یلدا هیچ کدومشو بقول خودت دور زدنت

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!