2777
2789
عنوان

دوست ندارم قرص افسردگی بخورم

244 بازدید | 17 پست

من دلم نمیخواد قرص افسردگی بخورم ولی میگن بخور ، بدم میاد بهش وابسته میشم هی باید ساعت نگاه کنم وقت قرص بش ... بخورم هم عوارضش شدیده کو تا نتیجه بده خسته شدم .. دلم میخواد همه قرص ها بریزم دور

کسی هست خورده باش نتیجه بگیره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من به شدت خوب بودواسم  اگه دیدی واست تاثیرنداره بعداز40-50روزببردکترعوض کنه واست نوع قرصتو....درضمن نگران نباش وابسته نمیشی مگه دوزش چنده؟؟

به نظرت خوبه چندتاقرص بخوری یااینکه دراثرافسردگی واضطراب خدای نکرده هزارجور مریضی دیگه بگیری؟

خدایا هوای دلم را داشته باش...........

[QUOTE=95536562]قرصت چی هست؟ کی نتیحه بهت داد ؟ عوارض داشتی شما ؟[/QUOTE]

قرصم اول آسنترا بود،بعد از ٦ ماه دكتر عوض كرد فلوكستين داد

عزيزم عوارض منظورت چيه؟

من خوابم خوب شد ،اعصابم اروم شد و يكم بيخيال شدم،ازونهمه استرس راحت شدم

[QUOTE= 95536562 ]قرصت چی هست؟ کی نتیحه بهت داد ؟ عوارض داشتی شما ؟[/QUOTE] قرصم اول آسنترا بود،بعد ...

یعنی حالت تهوع ، سردرد ، گیچی ، خواب زیاد ... من شروع کردم اینجوری شدم یکی از داروهام فلوکسیتین 20 هست .. 

قرصت چی هست؟ کی نتیحه بهت داد ؟ عوارض داشتی شما ؟

قرص من فلوکستین و ونلافکسینه بعدازیه ماه کمی بهترشدم الان تقریباسه ماهه میخورم واقعا خوب شدم اره تادوهفته خواب آلودگی داشتم اما الان نه ! البته خودمم خیلی به خودم کمک کردم حتما به خودت تلقین مثبت کن و ورزش انجام بده ورزش واقعا مفیده

تازه من دی والپروات سدیم هم میخورم که البته واسه خونرسانی به مغزه چون مویرگهای مغزم داغون شده بودن ولی الان خیلی بهترم واقعا اما اون دوتاقرص اولی که گفتم مخصوص افسردگیه اخریه مال افسردگی نیس

[QUOTE=95536985]یعنی حالت تهوع ، سردرد ، گیچی ، خواب زیاد ... من شروع کردم اینجوری شدم یکی از داروهام فلوکسیتین 20 ه ...[/QUOTE]

يه مدت بخور درست ميشه

يه كوچولو تهوع اره داشتم اما بقيه عوارض رو نه

خوابمم زياد نشد اما از بيخوابي نجات پيدا كردم

دائم مغزم فعال بود و تمام افكار منفي بهم حجوم مياورد

حدود ٢هفته طول ميكشه تا درست بشه وضعيت و بدن عادت كنه

یعنی حالت تهوع ، سردرد ، گیچی ، خواب زیاد ... من شروع کردم اینجوری شدم یکی از داروهام فلوکسیتین 20 ه ...

گلم اولش اینجوره بعدبهترمیشی بعدم به دکترت بگوحتماااا چون مثلا من قرص ونلافکسین میخوردم حالت تهوع میگرفتم اما الان مدل کپسولیشومیخورم بهتره اگه حالت خیلی بده بگو به دکتر...

بعدشم اینقدراین موضوع روگنده نکن بشینی حرص بخوری و ام اس بگیری خوبه یاچهارتاقرص بخوری؟؟ نگران نباش خوب میشی بعداقطعشم میکنی

قرص من فلوکستین و ونلافکسینه بعدازیه ماه کمی بهترشدم الان تقریباسه ماهه میخورم واقعا خوب شدم اره تاد ...

خداراشکر ک حالت خوبه امیدوار شدم ، موقعی ک افسرده بودی علائمت چی بود ؟ ایا مثل من بودی از هیچی لذت نمیبردی ؟ ی حالت نفرت همیشه باهات بود ؟ تمرکزت بهم ریخته بود ؟ میرفتی بیرون متوجه اطرافت نبودی متوجه هیچی نبودی ؟ من اینطوری ام الان . 

گلم اولش اینجوره بعدبهترمیشی بعدم به دکترت بگوحتماااا چون مثلا من قرص ونلافکسین میخوردم حالت تهوع می ...

اخه من قبلا هم میرفتم ول کردم داروهام باز شروع کردم میگن تحمل کنی خوب میشی ولی وقتی میخورم استرس میگرم... اخلاقم خیلی بد شده ، قیافه ام ی جوری شده حالم از خودم بهم میخوره ...