2777
2789

من ۳۴ هفته و۵ روز بودم که زایمان کردم بخاطر پارگی کیسه آب ،۲۴ ساعت زایشگاه بستری شدم با سوزن و سرم ریه بچم رسید، ولی ۲ کیلو و ۱۰۰ بود؛ میخواستن بستری کنن بچه رو، من نگذاشتم گفتم میبرم خونه خودم بهش میرسم، هیچ مشکلی نداشت ولی الان زردی گرفته ،چکار کنم؟

میگن خدا هر کسی رو که خیلی دوست داشته باشه بهش دختر میده، خدا جون مخلصتم منم خیلی دوستت دارم 😙

یا باید بیمارستان بستری کنی یا دستگاه بیاری خونه بزاری داخلش

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش دوستمم تو34هفته زایمان کردامااون توهفته سی و یک آمپول ریه زده بود...توم که الان زدی انشاءلله هیچ مشکلی پیش نمیاد

مهرسای قشنگم, دخترنازم ,شدی همه ی زندگی مامانی و بابایی 😍😍

ببرش بیمارستان

بچه شما نارس بوده باید میذاشتی بیمارستان میبود تحت نظر بهتر مراقبت میکردن

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

مامانم وجاریم هردو34هفته زایمان کردن ویک روز بعد بارضایت پدر بچه مرخص شدن خواهرم حالش خوب بود اما دختر جاریم زردی گرفت ودستگاه اورد خونه بعد یک هفته خوب شد

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

مرتب شیرش بده و اگه شیر خودتون را میدید چیزای خنک مثل شربت خاکشیر و هندونه بخور.ترنجبین بخور.اگه بالا هس حتما ببر بیمارستان تا بستری بشه گلم.زردی تقریبا برای همه بچه ها هس نگران نباش و فقط پیگیر باش گلم.

نگران نباش دوستمم تو34هفته زایمان کردامااون توهفته سی و یک آمپول ریه زده بود...توم که الان زدی انشاء ...

ببخشید دوست شما که 31 هفته امپول ریه زده بود اونوقت 34 هفته ریه بچه کامل بود؟ دکتر من گفته اثر امپول یک هفته میمونه و باید هر هفته تمدید بشه،من خطر زایمان زودرس دارم الان 31 هفته ام،خیلی برام مهمه بدونم ،ممنون میشم جواب بدید

خدایا شکرت...
ببخشید دوست شما که 31 هفته امپول ریه زده بود اونوقت 34 هفته ریه بچه کامل بود؟ دکتر من گفته اثر امپول ...

اون تو31هفته لک بینی داشته واحتمال زایمان زودرس...اماامپول که زده مونده دیگه تو34هفته زایمان کرده وبچشم مشکلی نداشته...منم خودم سابقه ی زایمان زودرس دارم امااینسری سرکلاژ کردم و دکترم گفته تا زمانی که دردنداشته باشی نیازی به آمپول نیس

اون تو31هفته لک بینی داشته واحتمال زایمان زودرس...اماامپول که زده مونده دیگه تو34هفته زایمان کرده وب ...

منم سرکلاژ کردم هر هفته پرولوتون میزنم،دردای پریودی دارم  بعضی روزا،دکتر بهم امپول بتا داده نزدم ولی،چون گفت اثرش فقط یک هفته هست هر هفته باید زد از طرفی شنیدم زیاد ازین امپول بزنیم ممکنه رو مغز جنین اثرگدار باشه،شما اصلا درد ندارید؟ کوتاهی سرویکس داشتید؟

خدایا شکرت...
منم سرکلاژ کردم هر هفته پرولوتون میزنم،دردای پریودی دارم  بعضی روزا،دکتر بهم امپول بتا داده نزد ...

آره استفاده ازون آمپول باعث میشه هم قندخودت بره بالا و هم حرکات بچه کم شه بهتره استفاده نکنی...نه عزیزم من اصلا دردندارم خداروشکر..خودم اختیاری سرکلاژ کردم خیالم راحت شه