2777
2789
عنوان

شوهرم تمایل به بچه نداره چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 40 پست
دغدغه مالی که همه دارن.ولی خب دوتامون کارمندیم.من پا ب پاش دارم تلاش میکنم.از هم سن ها مون وضعمون بد ...

حالا فکر کن با این وضعیت باردار بشی ماه اول دوتا ببخشید عق بزنی ودر کل دردسرهای بارداری، چقدر همسرت با این طرز فکر همراهیت میکنه؟ اون موقع خیلی دلت میشکنه به نظرم عجله نکن خیلی اذیت میشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا مشکل اینه تو شهر دور ۱۲ساعت با خانواده ها فاصله داریم و هیییبچ کسی نیس زمان زایمان کمک کنه.اگه مامانم بود می‌توانستم بدون کمک شوهرم بزرگ کنم بچه رو .امام الان تقریبا خیلی کارم سخت میشه مخصوصا مرخصی زایمان هم محدوده

امروز خواستم دکتر برم برا مراقبت ها و آزمایش های قبل بارداری.با چه ذوقی بیدار شدم و تو راه همش صلوات و دعا کردم که خدا کمک کنه.شب راضی ش کرده بودم.صب گفت بیا با هم بریم اول کار منو انجام بدیم بعد دکتر.از قصد تا ۱لفتش داد دکتر تعطیل کرد مطب رو.منم فشارم افتاد اومد گفت اصلا نمیخاد فعلا

عین من اسم بچه میاد دعوا میکنه حالا مامانش اینا تا منو میببنن میگن خبری نیست😐😐😐 من خودمم عاشق ب ...

دقیقا ..حالا خانوادش فکر میکنن بچه دار نمی شیم ..مادر شوهرم میگه تو ک عاشق بجه ای بیار میگم پسرت نمیخواد باور نمیکنه 

حالا مشکل اینه تو شهر دور ۱۲ساعت با خانواده ها فاصله داریم و هیییبچ کسی نیس زمان زایمان کمک کنه.اگه ...

اول این بگم خدات بزرگه۲زن عموم موقعی میخواست بره تهران باعمو ناخواسته حامله شدازقبل پسری داشت .مادر زن عمو چون زن عمو رفت تهران باهاش قهر کرد.موقع زایمان نرفت الان دوسالش شده مامان زن عمو بچه شو ندیده.زن عمو شاغله بعد ازمرخصی زایمان براش پرستار گرفته .پرستار میاد خونه شون.عمم کارمنده.

اول این بگم خدات بزرگه۲زن عموم موقعی میخواست بره تهران باعمو ناخواسته حامله شدازقبل پسری داشت .مادر ...

چقد خوب آفرین باز فکرشو کرده.نه من مامانم دختراش زیادن الان همزمان از خاهرم که زایمان کرده مراقبت میکنه .اون خاهرم هم تو راهه بچه ش یکی هم در دست اقدام.خودش میگه میام ولی می دونم بابام تحمل دوری مامانمو نداره غر غر میکنه