2777
2789
عنوان

شوهرم تمایل به بچه نداره چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 40 پست

مت هرروز فشارم میفته اگه بهم فشار بیاد مخصوصا صبحا اگه بدون صبحانه فعالیت خیلی کم انجام بدم 😕چرا شوهرتون از مریضیتون ناراحته این خیلی بده چون بعد بچه دار شدن به طبع بیشتر مریض میشی پس بخاطر بی لیاقتی یه عده خودتو ناقص نکن وقتی میگه نمیخام بگو ب درک منم نمیخام فک کردی میام برای تو اندامم و اعصابمو و جسم و روحیمو خراب کنم و‌بچه بیارم یکجوری ک بگی کاملا نتیجه عکس میده و‌مشتاق بچه میشه حالا ببین کی گفتم 😕

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نیار چون میشه مایه عذابت اصلا هم اصرار نکن هر وقت همسرت با احترام ازت بچه خواست اون موقع اقدام ...

دقیقا خاهرام همینو بهم میگفتن .میگفتن بذار اون منت بکشه.برا همین سه سال صبر کردم.این میگه ده سال دیگه هم بوده.اخه من از کجا بدونم ده سال دیگه رفتم دکتر نگن چرا دیر اومدی و مشکل داری برا بچه داری زودتر باید میومدی.ا لان ۲۸سالمه

دقیقا خاهرام همینو بهم میگفتن .میگفتن بذار اون منت بکشه.برا همین سه سال صبر کردم.این میگه ده سال دیگ ...

باز این وجود هم به نظرم ارزش نداره عذاب به جون بخری فعلا صبر کن

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
۳ ساله عروسی کردیم ۲ سال هم عقد بودیم..عاشق بچه ام هر کیو میبینم بچه داره دلم میخواد جاش باشم 😢شوهر ...

عین من

اسم بچه میاد دعوا میکنه حالا مامانش اینا تا منو میببنن میگن خبری نیست😐😐😐

من خودمم عاشق بچه م یه بچه میبینم از خود بیخود میشم ولی اون اصلا راضی نیست😢

در نهایت زندگی میرقصد به ساز من😇😇

عزیزم بچه کمک میخواد دست تنها نمیتونی بزرگش کنی صبر کن شوهرت راضی شه که فردا یا پس فردا اگه آوردی دیگه سرکوفتت نزنه خودت خواستی پس باید خودت همه کارا رو کنی

بزار خودش بخواد اینجوری تو بچه داری هم کمکت میکنه تو حاملگیتم هواتو داره

اما اگه به اصرار تو قبول کنه فردا و پس فردا منت سرت میزاره 

ویار داری حالت خوب نیست بچه مریضه مهمونی نمیتونی بری همه ی اینا رو بهت سرکوفت میزنه

اونوقت دوباره میای اینجا تایپیک میزنی که شوهرم باهام اینجوری کرد

الهی که خوشبخت باشی عزیزم

تغییر میکنه همسر منم هروقت اسم بچه می‌آوردم چپ چپ نگاه می‌کرد و اصلا اجازه صحبت نمی‌داد الان میگه کا ...

دغدغه مالی که همه دارن.ولی خب دوتامون کارمندیم.من پا ب پاش دارم تلاش میکنم.از هم سن ها مون وضعمون بدتر که نیس.

دقیقا خاهرام همینو بهم میگفتن .میگفتن بذار اون منت بکشه.برا همین سه سال صبر کردم.این میگه ده سال دیگ ...

28 سالته ده سالم صبر کنی میشه 38 سال دیگه حوصله ای واسه بچه داری میمونه! اصلا فردا بچتون بزرگ شه با این همه فاصله ی سنی شاید درکش براش سخت باشه شاید دلش پدر مادر جوون بخواد... 😕 اصلا خوتونم ممکنه دیگه حوصلتون نکشه😕

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶