2777
2789
عنوان

این خیانته یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم من مشکلی نیس کلا دخترا عاشقش معلمشون میشن توی یه برهه زمانی و شوهر شما هم نمیخاد بد اخلاق با ...

ببین عزیزم بچه نیست ۳۵سالشه. شوهر من حرف شمارو میزنه ولی من دلم اروم نمیشه چرا اصلا باید جوابشو بده

شوهرم میگه بکی از دانشجوها بخاطر نمره رفته گفته این استاد با دخترا رابطه داره اونم بهم مسیج داده من ...

حالا که اینو گفتی صد در صد خیانت بهت میکنه با دانشجو هاش
چه آدم کثیفی، اگه چیزی نبود که نمیگفتن استاده با دخترا رابطه داره، پیاماشم که خودت دیدی
طلاق بگیر ازش این آدم ارزش زندگی کردن نداره.

بهش زنگ بزن بگو میری دمه خونشون ابروشو میبری محکمممم برخورد نکنی باید هوو داری کنی هااا 

تا حالا سه بار بلوا بپاکردم شوهرم قسم میخوره چیزی نیست اون گیر داده ولی بازم مسیج پیدامیشه.تازه همه رو پاک میکنه من انقد چک میکنم میفهمم.گفتم میرم دانشگاه ابرو ریزی میکنم ولی میترسم پشیمون شم.خونشو بلد بودم که جرش داده بودم

حالا که اینو گفتی صد در صد خیانت بهت میکنه با دانشجو هاش چه آدم کثیفی، اگه چیزی نبود که نمیگفتن استا ...

منم میگم چطور بقیه میگن حتما چیزی هست ولی خودش هزار جور قسم میخوره و دلیل میاره.

منم میگم چطور بقیه میگن حتما چیزی هست ولی خودش هزار جور قسم میخوره و دلیل میاره.

سفت و سخت جلوش وایسا ازش توضیح بخا
معمولا ادمای گناهکار به جای توضیح هی قسم میخورن و میخان خودشون رو پاک جلوه بدن.

وا زیادی حساسی درسته دختره مشکل داره ولی شماهم نباید انقد تنور و داغ کنی که خدایی نکرده خودت بسوزی 

هر جا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه.....ای ترس تنهایی من ،اینجا چراغی روشنه🥂
تا حالا سه بار بلوا بپاکردم شوهرم قسم میخوره چیزی نیست اون گیر داده ولی بازم مسیج پیدامیشه.تازه همه ...

دانشگاه نرو ولی به همسرت بگو بلاکش کنه 

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
سفت و سخت جلوش وایسا ازش توضیح بخا معمولا ادمای گناهکار به جای تضویح هی قسم میخورن و میخان خودشون رو ...

کلمو خورده از توضیحاش. واسه هرچیز یه جواب داره ولی من حس میکنم مخفی میکنه یه چیزایی رو

کلمو خورده از توضیحاش. واسه هرچیز یه جواب داره ولی من حس میکنم مخفی میکنه یه چیزایی رو

منم بهش شک کردم خیلی رفتارش مشکوکه
من جای شما بودم به فکر طلاق میوفتادم چون با ادم خیانتکار نمیتونم زندگی کنم.

وا زیادی حساسی درسته دختره مشکل داره ولی شماهم نباید انقد تنور و داغ کنی که خدایی نکرده خودت بسوزی&n ...

یساله هردفعه سروکلش پیدامیشه تا یه هفته دعوا داریم.ازشوهرم حالم بهم خورده دیگه