2777
2789
عنوان

لتروزول به جای کلومیفن...

297 بازدید | 20 پست

دوستان من 14 ماه هست واسه بارداری اقدام کردم اما بی نتیجه بوده. شهریور پارسال یک دوره کلومیفن خوردم، از شب پنجم شبی یه دونه. دیگه هیچ دارویی استفاده نکردم تا دوباره دکتر اردیبهشت امسال باز برام کلومیفن تجویز کرد از شب پنجم شبی 2 تا. ولی بازم نتیجه نگرفتم. ماه بعدش برام شبی 3 تا تجویز کرد با آمپول اچ سی جی. که من به خاطر روحیه خرابم مصرف نکردم تا الان. حالا چون توی خانواده ما چند قلو زیاد هست میخوام به جای کلومیفن از لتروزول استفاده کنم. آیا میشه؟ و اینکه به جای 3 تا کلومیفن چند تا لتروزول باید بخورم؟ 

خدا جونم سپردم به خودت. همیشه بهترین ها رو برام خواستی... خدایا مواظب نخودچی من باش... 😍😍😍
از شب دوم شبی دو تا تا ۵ شب ...

یعنی به جای 3 تا کلومیفن 2 تا لتروزول بخورم؟ آمپولو کی بزنم؟ 

خدا جونم سپردم به خودت. همیشه بهترین ها رو برام خواستی... خدایا مواظب نخودچی من باش... 😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از سوم تا هفتم پریودی شبی ۲ تا لتروزول میخوری 

از روز دوم یا سوم؟ 

آره ۲ تا ..من که دو تا میخوردم..میخوای سر خود آمپول بزنی؟ من آمپول و روز هفتم و هشتم میزدم

نه، دکتر تجویز کرده با کلومیفن. ولی میخوام به جای کلومیفن لتروزول بخورم

hcg باید ۱۳ و ۱۴ زده بشه  اون hmg هست که هفتم و هشتم میزنن البته بعضی دکترا سونو میکنن و روزا ...

درسته. به منم گفت روز 14 بزنم ولی چون قرصمو میخوام تغییر بدو گفتم شاید زمانش فرق داشته باشه