2777
2789

من روز موعدم بتام 2050 بود از دیروز لکه بینی دارم امروز بتا رو تکرار کردم الان زنگ زدم میگه بیشتراز 3000 ولی دقیق نگفت چنده.؟ 8 روز از موعدم گذشته. نظرتون چیه؟؟؟ 

بیشتر از ۳۰۰۰ گفته دیگه

باید تیتر میدادی

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

باید بتا تیتر بدی عدد پایین نیومده بتا معمولی بیشتر از این نشون نمیده

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینقدر با این آزمایش خودتو اذیت نکن

بارداری دیگه چه کاریه آخه آزمایش بدی هی

اگه لک بینی داری به دکترت بگو بهت شیاف میده

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

عزیزم 2050 تیتر بتا بود.. ولی این فقط نوشته بالاتر از 3000 عدد دقیق ننوشته... بنظرتون این رشد نشونه خوبیه؟ من 4 تا سقط دارم خیلی ب این بارداری امیدوار بودم.... شیاف هم استفاده میکنم برا لکه بینی