2777
2789
عنوان

سیاست تو رسواییه یا سکوت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 21 پست
اخه اگه حرف زدنی بود منم یه چیز میگغتم خودمو یا خالی میکردم یا با خوبی باهاش حرف میزدم که سوء تفاهم ...

شاید از کسی حرفی شنیده از کی این جوری شده اوایل چهطور بوده مجرده

دیگر قوی شدم  میبینم میخندم    رد می شم  
شاید از کسی حرفی شنیده از کی این جوری شده اوایل چهطور بوده مجرده

تو مسافرت همه گل و بلبل بودیم. من بیشتر از همه شاد شنگول بودم و با شوهرم میگفتیم و میخندیدیم. هرچی فکر میکنم اصلا من باهاشون حرف خاصی نزدم که بخواد به خودش بگیره. ولی یه جا از دست جاریم ناراحت شد اومد تو ماشین ما داشت غیبت میکرد منم حوصله حرفا و حق به جانب بودنشو نداشتم چون داشت ناحق میگفت. برا اینکه غیبت نکنه شروع کردم با شوهرم حرف زدن و سوال پرسیدن. این انگار بهش بر خورده بود. خب من نخوام گوش بدم حرفای الکی رو چیکار کنم. اخه حقمه اینهمه برخورد بد برا اینکه حاله زنک نبودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

40 سالشه و متاهل

به شوهرت بگو حتما بهش توجه کنه  خودتم باهاش بگو بخند ی بارم با ارامش باهاش تنهایی حرف بزن با تو فقط اینجوریه یا با همه عروسا

دیگر قوی شدم  میبینم میخندم    رد می شم  

من باشم اصلابه شوهرم نمیگم جلوشوهرم بهش احترام میذارم درنبودش آدم حسابش نمیکنم وباکم محلی بهش میفهمونم برام اهمیت نداره وجودش،اگرم به شوهرت گفت بگو منکه همیشه بهش اخترام میذارم چرااینجوری میگه بامظلومیت😀

نی نی سایتم نی نی سایت قدیم 😊😀
خیلی سخته باوجوداشوب تو دلت ارامش داشته باشی وبیتفاوت باشی....نمیدونم حس میکنم اینا گاهی یه شعار بیش ...

وقتی بتونیم یاد بگیریم وابسته اطرافیانمون‌ نباشیم...یاد بگیریم ن خودمون ن دیگران ایده آل یکدیگر نیستیم ....حال خوبمون‌ خراب نمیشه و در نتیجه ارامشمون‌ حفظ میشه....شاید شعارگونه باشه،ولی عملیه🙂

وزن قبل بارداری:۶۳🙂.وزن زایمان:۸۶😓وزن فعلی:۷۱🙃وزن فعلی:۷۰وزن فعلی:۶۷۳۰۰ وزن هدف:۶۰😎من میتونم بازم خوش هیکل شم😍پسر قشنگم خیلی خوش اومدی ب زندگیمون ❤ 💖😍😍😍😍پسر قشنگم اسفند۹۸‌ اومد‌ بغلم💕💕💕
وقتی بتونیم یاد بگیریم وابسته اطرافیانمون‌ نباشیم...یاد بگیریم ن خودمون ن دیگران ایده آل یکدیگر نیست ...

واقعا حرف قشنگی بود

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه