2777
2789

سلام

آمار آموزشگاه ها رو گرفتم قیمتها خیلی بالاست ، مجتمع فنی هم از همه بالاتر ، کسی سمت پونک جایی رو سراغ داره خیاطی رو یاد بگیرم ؟

اگه کسی بااین دی وی دی های آموزشی هم یادگرفته معرفی کنه کدومش بوده چون به نظرم کار سختیه کلاس نری بخوای خیاطی یاد بگیری

ماها که کلاس رفتیم و مربی بالا سرمون بود هنوز دنبال آموختن هستیم،اگه میخوای عالی یاد بگیری باید حتما کلاس بری و بعد هم یک مدت پیش یک خیاط کار کنی تا فوت کوزه گری را یاد بگیری

ولی اگه در حد کار راه اندازی میخوای یاد بگیری بهترین روش روبر کردنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماها که کلاس رفتیم و مربی بالا سرمون بود هنوز دنبال آموختن هستیم،اگه میخوای عالی یاد بگیری باید حتما ...

روبر کردن ؟

منظورت اینه لباسای قدیمیمو بندازم از روش برش بزنم و بدوزم ؟

روبر کردن ؟ منظورت اینه لباسای قدیمیمو بندازم از روش برش بزنم و بدوزم ؟

بله،همینطوره

تو تل گرام هم یک سری کانال هست میتونی استفاده کنی

تو اینستاگرام هم خیاطی آسان را دنبال کن چیزای جالبی برای مبتدی‌ها داره

بله،همینطوره تو تل گرام هم یک سری کانال هست میتونی استفاده کنی تو اینستاگرام هم خیاطی آسان را دنبا ...

رفع اشکال هم میکنن اینایی که مجازی آموزش میدن ؟

منظورم اینه پاسخگو هستن ؟